Populiariausi 43-os savaitės telefonai

Prasidėjus naujai savaitei vėl patikriname, kokiais telefonais labiausiai domėjosi „GSMArena“ tinklapio lankytojai. Priminsime, kad šis populiariausių telefonų topas sudaromas ne pagal telefonų gerumą, o tiesiog pagal peržiūrų skaičių. Toks topas leidžia suprasti, kas dabar domina pirkėjus ir yra „ant bangos“.

Šią savaitę pirmoje vietoje vėl naujiena – „Xiaomi Mi Mix 3“. Antra vieta per septynias dienas nepasikeitė, ten vis dar „Huawei Mate 20 Pro“ telefonas. Į trečia vietą iš ketvirtos pakilo „Samsung Galaxy A7 (2018)“ telefonas.

Kalbant apie naujienas, jų dar kelios. Penktoje vietoje yra „Xiaomi Black Shark Helo“ telefonas, o dešimtoje vietoje „Samsung Galaxy S8“, kurio pasirodymą tope galime pavadinti tiesiog sugrįžimu.

Xiaomi Mi Mix 3

RANK: 1

NEW IN

specs review

Huawei Mate 20 Pro

RANK: 2

WAS: 2

specs review

Samsung Galaxy A7 (2018)
Xiaomi Redmi Note 6 Pro
Xiaomi Black Shark Helo
Samsung Galaxy A9 (2018)
Xiaomi Pocophone F1

RANK: 7

WAS: 8

specs review

Huawei Honor 8X

RANK: 8

WAS: 9

specs review

Huawei Mate 20 X

RANK: 9

WAS: 1

specs review

Samsung Galaxy S8

RANK: 10

NEW IN

specs review

15 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    „Prasidėjus naujai savaitei vėl patikriname, kokiais telefonais labiausiai domėjosi „GSMArena“ tinklapio lankytoja.“

  2. newdiamond parašė:

    pasidomi pasidomi zmogus is lietuvos…ir perka Apple 😀

    • aiwaris parašė:

      jau geriau su duru rankena nusisauti nei pirkti apple 😀 pagrinde del to nes batarke kaip ir mirusi nuo naujo tel ir jis laidinis 😀

      • DziugoSuris parašė:

        tai, kad kaiptik lietuviai maziau perka apple dabar- dauguma „praktisku“ isigija samsung a/j serijos lavonelius arba huawei y/lite serija ir vaidina sustrus vaikydamiesi aviu bandos su siuksliniais telefonais! tos serijos ne „praktiskumo“ parodymas bet atskleidimas, kad vaikaisi mados ir tragiskiausiu irenginiu isemimo is rinkos aspektas.

      • Oxymoron parašė:

        Nebesvaik gal tu androidinis glušiau išplautom smegenim. Gal pasidomėk prieš kliedėdamas ir pasižiūrėk baterijų testus gsmarena.com, o po to čia laidyk čia savo pezalus. iPhono baterijos vienos geriausių iš visų flagmanų. Tie tavo gandroidai įrašius 5 programas turbūt jau nei pusę dienos nebelaiko baterija tu baterija.

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Nuimk gazą su glušiais.

          • Oxymoron parašė:

            Ok soriuks. Tiesiog užkniso skaityt tuos verkšlenimus tų neturtėlių. Rankose gero daikto nelaikę tai guodžiasi amžinai

            • Mindaugas Klumbis parašė:

              Tai ir tu rašyk kokių nesąmonių 😀

              Amžinas karas, vieni ant vienų, kiti ant kitų.

              Gal neneturtėliai, o žmonės mėgstantys kaina/kokybė daiktus. To Apple negali pasiūlyti. Man irgi atrodo kvaila mokėti už telefoną 1000 €, nesvarbu ar tai Apple, ar Samsung ar Huawei.

              • Oxymoron parašė:

                Gal ir neneturtėliai, bet ištisai tai delfyje, tai kituose forumuose atsiranda tokie „price/performance“ žinovai, kurie visada kiekvieną brangesnį daiktą „suvarto“ nes maždaug tai ne „price/performance“. Toks jausmas kad kažkas dėl to ginčijasi. Jeigu tavo atlyginimas yra 500-600 eur, kaip mano, tada jo, sutinku kad mokėt 1000 eur už telefoną yra kvailoka. Bet jeigu tu uždirbi 2000+ eur – nesuprantu kur problema jeigu tau patinka iOS?

            • pasimetes parašė:

              Aš laikęs „gerą“ daiktą, bet man irgi jis nepatinka vien dėl to saugumo, nes kiek prisidirba su tais slaptažodžiais.:D Aš manau kiekvienam savo va tik yra truputi ir praplauta smegenų su tai apple ir taip su samsung. Apple manau labiau, kaip ir koks rolexas ant rankos ar pan.

              • Oxymoron parašė:

                Na taip, bet ar Rolexas blogas? Sutinku kad jis nesiskiria 200x nuo laikrodžio už 20 eur, bet nesuprantu prasmės kiekvienoje forumo temoje, kuri net ne apie apple ištisai apie tai užsimint. Tas pats būtų jeigu tema būtų išmanieji laikrodžiai, ir vėl koks kompleksuotas newdiamond parašytų komentarą apie Rolex. Nu nepatinka tai ir pasilaikyk sau savo durną nuomonę, jeigu neturi ką naudingo pasakyt į temą.
                Tau jis nepatinka, bet tu nerašinėji kaip nesveikas kiekvienoje temoje kad apple šūdas. Man jis irgi gal ne stebuklas, bet aš kadangi jo neįperku – tai ir neverkiu.

                • pasimetes parašė:

                  Nėra blogai, aš manau, jog brangūs daiktai yra tam, kad kai kurie turėtu kur išleisti savo lengvai uždirbtus pinigus, bet tikrai ne tiems kuriems reikia vien dėl to, jog kiti sako jis jam būtinas (netiesiogine prasme).
                  Dabartiniu laiku daug agitacijų yra, kad žmogui reikia kažko siekti (nemažai filmų yra kur kažkoks vaikas, vyras (moteris) siekia sunkiu darbu kažkokio laikrodžio ar pan. daikto ir parodoma koks jis laimingas, kai jis jį gauna.). Taip pat ir pats būnu tuom agitatoriumi, kaip pvz. va geras yra daiktas indaplovė sutaupo laiko ypač per šventes, bet kitiems gal patinka indus plauti rankomis ir nereikalinga jiems ta indaplovė, bet vat jau užmeti jauką.
                  Tad manau kiekvienas turim savo nuomonę ir turim teisę ją išsakyti, šiaip daug tokių situacijų yra pvz. po 2080ti pasirodymo amazon, po kiekvienu komentaras buvo „dont buy it it cost to much and wait for its drop better buy 1080ti“.
                  Taip pat yra ir po kiekvienu piratiniu žaidimu agituojančių, jog paremkite kūrėjus ir nepirataukite.

                  Apibendrinant norėčiau pasakyti, jog kartais geriau pavieniai žmonės einantys prieš kažką, nei visi aklai už kažką.

        • DziugoSuris parašė:

          https://pics.me.me/triggered-wen-another-meme-dies-1250272.png
          xiaomi ir tie biudzetiniai pralenkia kur naudoja snapdragon chipa visus iki vieno tuos a/j samsus su y/lite huawei. nieks ir nekalba apie 1000 euru uz telefona moket. pasidomek daugiau apie irenginiuose esancia programine iranga. pradesi suprast kodel patys „populiariausi“ huawei ir samsung modeliai lietuvoje yra tragiskiausi. ta pati pasakytu ir forumo narys Marichuana.
          as pries apple neturiu nieko blogo, bet lyginant juos su kai kuriais androidais-atrodo kad iphone buna priristi pastoviai prie power bank;u. 😀

    • Oxymoron parašė:

      Gal nustok tu vieną kartą čia verkt kaip durnelis dėl to Apple kiekvienoje temoje, kuri net su Apple nesusijusi, nes tas tavo bomžo kompleksas jau per daug lenda biški.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.