Populiariausi 50-os savaitės telefonai

Atėjus pirmadieniui vėl užsukame pažiūrėti, kokie buvo patys populiariausi telefonai praėjusią savaitę. Šį topą skelbia „GSMArena“ ir kaip visada primename, tai nėra geriausių telefonų topas, o tik telefonai, kuriais žmonės labiausiai domėjosi.

Po daugiau nei dviejų mėnesių buvimo pirmoje vietoje pagaliau iš ten iškrapštytas „Oppo F5“ telefonas, kuris dabar antras pagal populiarumą. Į pirmąją vietą pakilo „Xiaomi Mi A1“, kas atrodo tikrai keista, nes telefonas išleistas gan seniai. Spėtume, kad tai lėmė dovanų ieškantys pirkėjai, kuriems reikėjo gero, nebrangaus telefono. Trečioje vietoje randame „Samsung Galaxy J7 Pro“, praėjusią savaitę telefonas buvo antras. Įdomu, kad tope iš viso net 4 „Xiaomi“ telefonai, žmonės tikrai domisi šios kompanijos telefonais.

Šią savaite tope du „naujokai“: „Xiaomi Redmi 4 (4X)“ ir „Samsung Galaxy S8.

Xiaomi Mi A1

RANK: 1

WAS: 5

specs review

Oppo F5

RANK: 2

WAS: 1

specs review

Samsung Galaxy J7 Pro
Xiaomi Redmi Note 5
Huawei Honor 7X

RANK: 5

WAS: 6

specs review

Samsung Galaxy Note8
Xiaomi Redmi 4 (4X)

RANK: 7

NEW IN

specs review

Apple iPhone X

RANK: 8

WAS: 8

specs review

Xiaomi Redmi 5 Plus
Samsung Galaxy S8

RANK: 10

NEW IN

specs review

3 Komentarai

  1. Daimonass parašė:

    Jau kaip 2 sav esu nusipirkęs xiaomi redmi note 4, tai esu labai patenkintas. Perėjus nuo nexus 5.

  2. juliusjek parašė:

    Senasis telefonas nuskendo, tai reikėjo greitai ir pigiai atsinaujinti. Daug apžvalgų mačiau, kur xiaomi labai teigiamai įvertino, kad ir ši: https://www.youtube.com/watch?v=vAzAjOsArK4, tai ir rinkausi tarp xiaomi modelių. Pagal parametrus man patraukliausiai atrodė redmi note 4 ir xiaomi mi a1. Šių modelių parametrai ir kainos panašios, bet taip pat pasirinkau note 4 dėl šiek tiek galingesnės baterijos ir geresnės kameros. Šis palyginimas man padėjo apsispręsti: https://www.gadgetsnow.com/compare-mobile-phones/Xiaomi-Mi-A1-vs-Xiaomi-Redmi-Note-4. Naudoju dar tik porą savaičių, bet nieko erzinančio neatradau. Kalbant apie kainą, tai vis dar nuolaidų matau jiems, kad ir čia: https://www.telia.lt/privatiems/telefonai/xiaomi/redmi-note-4. Aš pasiėmiau su planu, tai mokėsiu po 7 eur per mėn, ko praktiškai nepajusiu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.