Populiariausi 9-os savaitės telefonai

Prasidėjus naujai savaitei vėl patikriname, kokiais telefonais labiausiai domėjosi „GSMArena“ tinklapio lankytojai. Priminsime, kad šis populiariausių telefonų topas sudaromas ne pagal telefonų gerumą, o tiesiog pagal peržiūrų skaičių. Toks topas leidžia suprasti, kas dabar domina pirkėjus ir yra „ant bangos“.

Savaitės topas tikrai įdomus, į pirmą vieta net iš dešimtos šovė „Samsung Galaxy S10+“ telefonas. Antroje vietoje matome „Xiaomi Redmi Note 7 Pro“ telefoną, tai yra topo naujiena. Trečioje vietoje dar vienas „Xiaomi“ telefonas – „Redmi Note 7“ modelis, kuris prieš savaitę užėmė antrą poziciją.

Kalbant apie naujienas tai jų tope yra tikrai daug. Šiuo metu gamintojai pristatė daug naujų telefonų modelių, tad jie ir braunasi į populiariausių sąrašą. Ketvirtoje vietoje matome „vivo iQOO“, penktoje vietoje „Samsung Galaxy 10“, septintas yra „Huawei Mate X“, aštuntoje vietoje „Samsung Galaxy M30“, devintoje vietoje „Samsung Galaxy Fold“, o topą užbaigia dešimtoje vietoje esantis „Sony Xperia 1“.

Samsung Galaxy S10+
RANK: 1

WAS: 10

specs review

Xiaomi Redmi Note 7 Pro
Xiaomi Redmi Note 7
RANK: 3

WAS: 2

specs review

vivo iQOO
RANK: 4

NEW IN

specs gallery

Samsung Galaxy S10
RANK: 5

NEW IN

specs review

Samsung Galaxy M20
RANK: 6

WAS: 1

specs gallery

Huawei Mate X
RANK: 7

NEW IN

specs review

Samsung Galaxy M30
RANK: 8

NEW IN

specs gallery

Samsung Galaxy Fold
Sony Xperia 1
RANK: 10

NEW IN

specs review

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.