Pranešama apie blogą „Arctic Liquid Freezer II“ aušintuvų partiją

Nuo 2019 m. pasirodymo „Liquid Freezer II“ serija pelnė daugybę apdovanojimų ir tapo populiariu produktu techninės įrangos bendruomenėje. Kadangi ARCTIC yra įsipareigojusi sąžiningai ir skaidriai tarnauti šiai bendruomenei, mūsų pareiga informuoti jus apie galimą problemą. Atlikdami įprastus ARCTIC kokybės patikrinimus, nustatėme galimą tam tikrų „Liquid Freezer II“ aušintuvų problemą. Kurių gaminių problema gali būti susijusi su šia problema? Paveikti gaminiai pirmą kartą pradėti pardavinėti 2021 m. gegužės mėn.

 

Tam tikruose įrenginiuose tarpinės nebuvo pakankamai vulkanizuotos, todėl tarp varinės aušinimo plokštės ir tarpinės vyko cheminė reakcija. Dėl šios reakcijos gali atsirasti sieros likučių ir varinės plokštelės nuosėdų. Jei taip atsitiko, dėl to gali sumažėti aušinimo našumas ir galimas aušinimo skysčio praradimas. Cheminė reakcija ir tarpiklio degeneracija yra lėtas procesas ir gali įvykti per 6 metų garantinį laikotarpį. Taigi, nėra pagrindo panikuoti. Rekomenduojame kuo greičiau atlikti visų paveiktų aušintuvų techninę priežiūrą.

Ar paveikti šiuo metu parduotuvėse esantys gaminiai?

Visiems rinkoje ir mūsų sandėliuose buvusiems gaminiams buvo atlikti papildomi kokybės kontrolės bandymai ir jie buvo pakeisti, siekiant užtikrinti, kad į rinką nepatektų paveikti gaminiai.

 

Nuo to laiko sustiprinome kokybės užtikrinimo ir kokybės kontrolės bandymus. Šiuos gaminius taip pat paženklinome lipduku „QC Passed“.

 

Kaip išspręsta problema?

Žinome, kad mūsų klientai yra priklausomi nuo savo aušinimo sprendimų. Siekdami užtikrinti kuo trumpesnę naudojimo pertrauką, sukūrėme techninės priežiūros namuose rinkinį, kuris saugiai garantuoja 6 metų gaminio tarnavimo laiką. Naudodamiesi šiuo aptarnavimo rinkiniu mūsų klientai per kelias minutes ir be jokių žinių patys gali lengvai pakeisti savo „Liquid Freezer II“ tarpinę ir varinę plokštelę. Šio aptarnavimo rinkinio teikimas mūsų klientams yra tvarus ir aplinkai draugiškas procesas, kuris palaiko mūsų įmonės įsipareigojimą kurti šviesesnę ir švaresnę aplinką, kartu mažinant prastovų laiką.

Kaip veikia aptarnavimo rinkinys? Kokia yra procedūra?

Tarpinės ir varinės aušinimo plokštelės pakeitimas atliekamas keliais paprastais veiksmais ir nereikalauja jokių žinių. Vaizdo įraše parodome, kaip pakeisti tarpinę, varinę aušinimo plokštelę, taip pat pateikiame išsamias instrukcijas, kad keitimas būtų atliktas lengvai ir efektyviai. Kaip visada, mūsų palaikymo komanda mielai padės klientams visais klausimais.

 

Kurie „Liquid Freezer II“ yra paveikti?

Mūsų svetainėje esančioje formoje galima patikrinti, ar paveiktas konkretus „Liquid Freezer II“. Šiuo tikslu nurodomas atitinkamas modelis, šalis, į kurią iš pradžių buvo išsiųstas užsakymas, ir pirkimo data. Taip pat mūsų klientai gali pasinaudoti forma, kad greitai ir lengvai gautų nemokamą aptarnavimo rinkinį, kurį sudaro varinė plokštelė, tarpinė, MX-5 0,8 g, papildomas aušinimo skystis ir varžtai.

 

Ar tai turi įtakos gaminių garantijai?

Ne. 6 metų garantija išlieka. Esame įsitikinę savo gaminių kokybe ir esame pasiryžę tesėti savo pažadą klientams. ARCTIC nori oficialiai padėkoti savo klientams už bendradarbiavimą įgyvendinant tvarų sprendimą ir už tai, kad padėjo mums laikytis pažado klientams.

 

Ar gaminius galima siųsti į servisą?

Savo klientams taip pat siūlome atlikti perdarymo darbus. Norėdami pakeisti tarpinę ir vario plokštelę, gaminį galite siųsti mūsų aptarnavimo komandoms Vokietijoje arba JAV.

 

Dėl siuntimo laiko į mūsų gamyklą ir iš jos, taip pat dėl savaitgalių, priklausomai nuo paskirties vietos, be savo „Liquid Freezer II“ turėsite apsieiti kelias savaites. Norėdami išsiųsti „Liquid Freezer II“, galite naudoti šią mūsų svetainėje esančią formą.

 

Mūsų aptarnavimo komanda mielai atsakys į visus jums rūpimus klausimus. Susisiekite su mumis adresu

lf-service@support.arctic.de

 

Nuoširdžiai atsiprašome visų, kuriuos paveikė ši problema, ir dėkojame už pasitikėjimą ARCTIC.

 

Kreipkitės dėl aptarnavimo apsilankę šiame puslapyje.

3 Komentarai

  1. cfosas parašė:

    tai dabar kaip ir aiškiau, kodėl Liquid Freezer II 120 skelbiu platformoj naujas 30eur tekainavo… 😀 užpildžiau formą ir lauksiu fix kit’o, ačiū už informaciją nuoširdžiai

  2. BC00 parašė:

    Nu čia turės reikalų ARCTIC 🙂 užreginau ir ar formą. Įdomu, kad neieško pagal serijinį paveiktas broko ar ne. Tiesiog siunčia repair kit jeigu AIO pagamintas tuo nurodytu laikotarpiu.

  3. BC00 parašė:

    Kažko biški lagina ARCTIC, laukiam toliau…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.