Pristatomas išmanusis be kamerų ir GPS imtuvo

Kameros kokybė yra viena svarbiausių sričių, kurioje varžosi telefonų gamintojai. Tuo tarpu „Benco“ eina kiek kitu keliu ir pristato „V80S“ išmanųjį telefoną, kuriame nėra nė vienos kameros. Ir tai dar ne viskas – telefone nėra ir integruoto GPS imtuvo.

Visa tai buvo padaryta siekiant suteikti kuo daugiau privatumo. Telefonas skirtas tiems, kas nori sumažinti riziką būti sekamais, be jų pačių žinios.

Telefonas buvo kuriamas ant įprasto „Benco V80“ telefono platformos. Tai galima pamatyti vien iš priekinei kamerai skirto „notch’o“, kuris vis dar egzistuoja, bet yra paliktas tuščias.

6 Komentarai

  1. EscO parašė:

    gal tiesiog baigėsi kameros tai kas liko sukišto į šią modifikacija 😀 kartais GPS modulis nėra SoC viduje?

  2. newdiamond parašė:

    baikite…nepirks niekas tokio telefono….
    X ar kokia ten karta…telefonu kaip tik skambinti pamirso….

    • ToBeX parašė:

      Pirks labai turtingi dėdės, kurie vis dar su savo bmw 7, ar audele q8 sustoja pakalbėt taksafonu, arba susitikę degalinėj, numeta telefonus ant sėdynių ir paeina kiek nuošaliau pakalbėt. Verslininkai.

  3. aiwaris parašė:

    hmm jai dar ne android butu tai isvis ledukas kas nori privatumo ir tikrai rastu sau pirkeja toks tel zinau ne viena zmogu kuris naudoja vien del to Blackberry tel kad tai kaip ir saugiausias tel sekimo ir pan prasme.

  4. kernelis parašė:

    Sita telefona as matau grynai kaip pasipelnyma is „privacy“ buzzword’o, panasiai kaip visi tie VPN’ai, kuriuos kisa jotuberiai visiems reikia nereikia (dazniausiai – nereikia). Sutaupe and BOM’o ir tiek. Panaudojamumas irgi kvestionuojamas – QR nuskaityti negalesi, dalis apps’u tikrai gliucins del normaliai neveikiancio location’o – man toks truputi be rysio produktas. O tas notch’as be kameros tai tikrai fucking hilarious – matosi kiek daug „dizainintas“ buvo sitas daiktas aplink privatumo ideja, o ne shortage’u handlinima.

    Siaip kam rupi privacy, yra tokie telefonai kaip tarkim: https://www.pine64.org/pinephone/ Galu gale pusiau-dumb phone’ai su KaiOS yra…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.