Pristatytas prabangus Asus internetinis nešiojamasis

Kompanija Asus pranešė, kad Europos rinkai tikrai pristatys dar vieną savo gaminį, kuris priklausys Lamborghini produktų serijai. Naujasis Asus Lamborghini VX6 internetinis nešiojamasis pasirodys jau spalio viduryje.

Svarbiausias aspektas, kuris šį internetinį nešiojamąjį išskiria iš kitų, yra jo dizainas bei sportinių mašinų gamintojo Lamborghini logotipas. Internetinis nešiojamasis bus siūlomas su juodu arba baltu užbaigimu, o po „dangčiu“ tūnos mums jau ne kartą matytos dalys – Intel Atom D525 centrinis procesorius, 2GB DDR3 darbinė atmintis ir ION 2 platformos GPU.

Naujasis aukštos klasės internetinis nešiojamasis su baterija galės veikti iki 5,5 valandų, jame bus jau instaliuota Windows 7 Home Premium operacinė sistema, o jo kaina prasidės nuo 600 eurų, kas nėra labai mažai už internetinį nešiojamąjį, tačiau mes kalbame apie internetinių nešiojamųjų Lamborghini.

3 Komentarai

  1. artasas parašė:

    Maziukas lamborginiukas 😀

  2. cepukas parašė:

    Aha,galesi atsisesti ant jo ir lekti i trasa 😀

  3. marazinas parašė:

    Na, turint omeny, kad tai išskirtinis modelis, tai kaina nėra jau labai didelė. Yra juk ir dabar internetinių Asus kompiuterių po 1500-1600 Lt, tai VX6 sąlyginai nelabai ir brangesnis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.