(PR)Tele2 plečiasi ne tik Lietuvoje

Telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ klientų skaičius Kazachstane pasiekė 2 milijonus. Bendrovė dabar yra sparčiausiai augantis mobiliojo ryšio operatorius šalyje – „Tele2“ klientų skaičius milijonu padidėja kas pusę metų.Kazachstane „Tele2“ įgyvendina tą pačią veiklos strategiją kaip Lietuvoje ir kitose rinkose – už mažą kainą siūlo kokybiškas ryšio paslaugas.

Pranešimas spaudai


Telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ klientų skaičius Kazachstane pasiekė 2 milijonus. Bendrovė dabar yra sparčiausiai augantis mobiliojo ryšio operatorius šalyje – „Tele2“ klientų skaičius milijonu padidėja kas pusę metų.

Kazachstane „Tele2“ įgyvendina tą pačią veiklos strategiją kaip Lietuvoje ir kitose rinkose – už mažą kainą siūlo kokybiškas ryšio paslaugas.

Praėjusių metų pradžioje Kazachstanas buvo tarp šalių, kur ryšis yra brangiausias. Tai lėmė menka konkurencija. „Tele2“ pradėjus mažinti kainas, ryšio paslaugų prieinamumas gyventojams ir balso bei duomenų perdavimo apimtys labai išaugo.

Mobiliojo ryšio paslaugų už mažą kainą prieinamumas šalyje didėja ir plečiant „Tele2“ ryšio tinklą. Nuo praėjusio mėnesio jis veikia visuose šalies regionuose.

Bendrovė planuoja, kad iki metų pabaigos jos paslaugomis galės naudoti 80 proc. Kazachstano gyventojų. Palyginti su 2011 m., bazinių stočių skaičius padidės pusantro karto. Į tinklo plėtrą „Tele2“ šiemet čia investuos 68-73,5 mln. EUR.

Šalyje dabar gyvena 17,5 mln. gyventojų, jos teritorija – 2,7 mln. km2. Kazachstanas yra devinta didžiausia pasaulio valstybė.

Kazachstane „Tele2“ siūlo tokias pat paslaugas, kaip ir Lietuvoje – mobilųjį ryšį ir 3G internetą privatiems ir verslo klientams.

Darbą Kazachstane „Tele2“ pradėjo 2010 m. kovą, kai įsigijo kontrolinį vietos operatoriaus „NEO“ akcijų paketą. Pradėjus kurti modernų „Tele2“ ryšio tinklą ir pertvarkius bendrovę, „Tele2“ vardu ji pradėjo veikti 2011 balandį ir nuo tada sparčiai plečia klientų ratą ir ryšio tinklą.

Tarptautinės telekomunikacijų grupės „Tele2“ bendrovių paslaugomis 11-oje valstybių iš viso naudojasi 31 mln. vartotojų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.