„Quantum“ projekto ateitis skendi nežinomybėje

Anksčiau šiais metais AMD pademonstruota mini-ITX sistema, kurioje „apsigyveno“ multi GPU konfigūracija atrodė kaip nuostabi mažų išmatavavimų dėžutė. Tačiau nepaisant pirminių pranešimų, kad „Quantum“ projektas bus prieinamas plačiai auditorijai dabar pradėta kalbėti apie tai, kad net komercijos sektoriuje jis taps labai retu produktu.

„Mes jį sukūrėme koncepcinio modelio principu ir aš kol kas nežinau ar mes turime OEM'ą, kuris imtųsi šios sistemos surinkimo“, – atvirauja AMD vyriausiasis mokslininkas Richard Huddy.

„Quantum“ projektas buvo sukurtas „AMD Innovation Lab“ poskyrio, į mažų išmatavimų korpusą integruojant modifikuotą „ASRock Z97E-ITX/ac“ motininę plokštę, „Core i7-4790K“ procesorių ir du „Fiji“ lustus turinčią „Radeon R9 Fury X2“ vaizdo plokštę, kuri kol kas oficialiai net nedebiutavusi. Sistema sudaryta iš dviejų kamerų, panaudojant aušinimą skysčiu.

Išskirtinei spartos demonstracijai 4K rezoliucijoje sukurta sistema reikalauja ne vieno pagal specifinį užsakymą pagaminto komponento, kurių gamyba nedidelės apimties komerciniams tikslams, nepaslaptis, yra nuostolinga, o plataus masto prekyba nėra tikėtina dėl labai nišinės tokio produkto pozicijos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.