Raja Koduri duoda užuominas, kad „Intel Xe“ vaizdo plokštės bus išleistos 2020 metais

Kompanijos tikrai mėgsta spaudos dėmesį, kai jos negali nieko konkretaus pasakyti apie būsimus produktus tai pradeda duoti visokias užuomenas. Raja Koduri seniau darbavosi AMD kompanijoje ir kūrė „Radeon“ vaizdo plokštes, bet dabar Raja dirba „Intel“ stovykloje prie Xe grafikos.

Raja Koduri nusipirko „Tesla Model X“ ir „Twitter“ pasidalino valstybinio numerio nuotrauka. Jame matome „THINKXE“ užrašą. Tai reiškia, „Galvok Xe“. Kitaip sakant, apie būsimą „Intel“ grafiką. Valstybiniame numeryje taip pat matome, kad jo galiojimas baigsis 2020 metų birželį ir daugelis mano, kad tai yra Xe vaizdo plokščių išleidimo data. Tokia data labai tikėtina, nes būtent birželį vyksta „Computex“ paroda.

8 Komentarai

  1. Nukainotas parašė:

    Tai ar galima tikėtis, kad 2020-taisiais vaizduškės atpigs? 🙂

  2. Stipena parašė:

    Ir turi RT palaikyt.

    • adex parašė:

      jeigu to palaikymo kaina bus tokia kaip pas nvidia geriau nereikia. nes dabar visas 20×0 lineupas ,,susiktas“ su tuo ne visiems reikalingu RT, galejo bent jau ta pati pascali perkepti ant 12nm ir pervadinti is 1080ti i 1180 ir paleisti mazesne kaina kaip 2080 pasirinkima be RT

  3. BC00 parašė:

    Kam jau kam, bet Intel su Tesla šiuo metu reklamos tikrai reikia 😀

    • adex parašė:

      na del gpu gal, bet kas del cpu tai pries tai reikejo i R&D investuoti, o ne daryti taip kad prekes zmones netgi is skytecho atsiimdami gautu jas krepselyje su intel logotipu

    • Strelok (AMD >>> Intel) parašė:

      Nu Tesla turi Elon Musk, kuris will take Tesla private for 420. Funding secured. Tuo tarpu Intel grobia AMD ir Nvidia inžinierius ir verčia kepti vaizdo plokštes.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.