Randasi pigesnės B360, H370 ir H310 pagrindinės plokštės

Vos vakar rašėme, kad dar daugiau „Coffee Lake“ procesorių modelių atsiranda parduotuvėse, o taip pat užsiminėme, kad greitu metu išvysime ir pigesnių pagrindinių plokščių. Tad štai, jos jau randasi parduotuvėse, gaila bet yra ir blogų žinių. Realiai šios pagrindinės plokštės turėtų būti išleidžiamos tik balandį. Tad atsiradę įrašai tik gundo būsimus pirkėjus.

Naujos pagrindinės plokštės su B360, H370 ir H310 mikroschemų rinkiniais bus labiau įperkamos nei dabartinės Z370 pagrindinės plokštės. Tiesa, su jomis negalėsime spartinti „K“ serijos procesorių. Dažniausiai perkantys pigesnę pagrindinę plokštę perka ir spartinimo nepalaikantį procesorių, todėl tai nėra problema.

Azijos parduotuvėse randamų pagrindinių plokščių sąrašas:


5 Komentarai

  1. Nukainotas parašė:

    Kodėl išleidžia i3, o optimalią MB tam i3 tik po pusės metų?

    • mafo parašė:

      Tam, kad „biudžetiniai“ pirktų ir išpirktų senąją kartą ir plokštes jiems o tie kas save laiko tarpe tarp biudžetinių ir high end pirkėjų jamtų i3 ir Z370 su viltim po to įsidėti i7 8700k 😉 Labai manau gudri marketingo strategija.

      • SoTOP parašė:

        Ne, tiesiog Coffee lake buvo labai paskubintas. Pagal pirminį planą 8 procesorių karta turėjo pasirodyti dabar, kartu su visom motininių plokščių versijom, bet Intel norėjo didesnio spaudimo Ryzen ir paskubino išleidimą – dėl to pvz. Z370 dažnai yra vos pakeisti Z270 variantai, ir gandai sklando apie Z390, kuri turėtų būti „tikrojį“ Z klasės motininė 8 kartai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.