„Raptoreum“ kripto valiuta mažins „Ryzen“ procesorių pasiūlą

Pastarosiomis dienomis visi pradėjo kalbėti apie „Raptoreum“ kirpto valiutą, kuri yra kasama su procesoriais. To priežastis yra stipriai kylanti „Raptoreum“ kaina ir tuo pačiu didėjantis pelningumas ją kasant. Nieko nenustebins, kad pelningiausia „Raptoreum“ yra kasti su „Ryzen 3000“ ir „Ryzen 5000“ serijos procesoriais, nes jie turi didelį kiekį spartinančiosios atminties. Kai kurie kasėjai stipriai investuoja į naujas „Ryzen“ sistemas, o tarp populiariausių procesorių yra „Ryzen 9“ serijos procesoriai su daug branduolių ir daug spartinančiosios atminties. Šiuo metu iš „Ryzen 9 3900/5900X“ procesoriaus galima tikėtis apie 4 JAV dolerių pajamų, o iš tokių procesorių kaip „Ryzen 5 3600“ ar „Ryzen 5 5600X“ netoli 2 USD pajamų.

Tai gan patrauklus pelningumas ir artimiausiu metu galime pamatyti „Ryzen“ procesorių trūkumą parduotuvėse ir kylančias kainas.

7 Komentarai

  1. EscO parašė:

    kalbant apie pajamas turime galvoje per dieną?

  2. icebullet parašė:

    Bandysiu su 3600X lygiagreciai su ETH miningu. Kol kas tas ju wallet sincronizuoja bloku grandine nuo sito koino paleidimo. Per 20 min. total progress 0.01% :O Galima pradet kasti, kol sitas procesas nepasibaiges?

  3. kernelis parašė:

    Sekmes isigyjant ZEN3D pavasari 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.