„Red Dead Redemption 2“ ruošiamas PC platformai?

Šiemet išleistas „Red Dead Redemption 2“ žaidimas sulaukė didėlio dėmesio iš žaidėjų, o svarbiausia buvo vertinamas labai teigiamai. Kadangi žaidimas yra tikrai vykęs jis buvo labai gerai perkamas tiek „PlayStation“, tiek „Xbox“ platformose. Asmeninių kompiuterių naudotojai „Red Dead Redemption 2“ išbandyti negali, o „Rockstar“ nieko nesako apie savo planus žaidimą perkelti į PC platformą.

Manoma, kad „YouTube“ buvo paviešintas ankstyvas „Red Dead Redemption 2“ žaidimo portas asmeniniams kompiuteriams. Tokia prielaida daroma dėl to, kad matome asmeniniams kompiuteriams pritaikytą meniu, valdomą pele. Tai galėtų būti meniu ir iš „Xbox“ konsolės prijungus pelę, bet kartu pastebėtas toks nustatymas kaip FXAA, kurio konsolės tiktai neturi.

Nežinia kokiais tempais „Rockstar“ dirbs prie „Red Dead Redemption 2“ perkėlimo į PC platformą, bet seniau tokie darbai trukdavo 12-18 mėnesių. Reikia priminti, kad pirmoji „Red Dead Redemption“ dalis taip ir nebuvo perkelta iš konsolių į asmeninius kompiuterius.

https://youtu.be/vj8b8E6xBpM

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.