„Redmi“ pristatė 300 W greitąjį įkrovimą, kuris bateriją užpildo per 5 minutes

„Redmi“ apie 300 W greitojo įkrovimo technologiją paskelbė praėjus vos keturiems mėnesiams po to, kai pirmieji peržengė 200 W ribą. „Xiaomi“ dukterinė įmonė atskleidė, kad telefonas gali būti įkrautas nuo 0 iki 100 % per mažiau nei penkias minutes, o vėliau pateikė vaizdo įrašą, kuriame atskleidė daugiau informacijos apie šią technologiją.

„Redmi“ kontroliuojamoje aplinkoje naudojo modifikuotą išmanųjį telefoną „Redmi Note 12 Discovery“ su 4100 mAh baterija (originali versija turi dvigubą 4300 mAh elementą). Įrenginiui prireikė 2 minučių 11 sekundžių, kad pasiektų 50 %, o vos per penkias minutes baterija buvo įkrauta 100 %.

Įdomu tai, kad net jei vaizdo įrašas paimtas tiesiai iš „Redmi“ „Weibo“ paskyros, teiginys apie 300 W galią neatitinka tikrovės. Išmanusis telefonas maždaug tris sekundes pasiekia 290 W įkrovimo galią, o po to grįžta prie ne tokio galingo (bet vis tiek įspūdingo) įkrovimo. 300 W yra teorinis maksimalus įkroviklio ir akumuliatoriaus galimas galingumas, tačiau prietaisas jį riboja saugumo sumetimais.

Pats adapteris turi dvigubą GaN technologiją ir „daugiau nei 50 apsaugų“, tačiau išlieka nedidelis, teigė „Redmi“. „Xiaomi“ prekės ženklas nepasakė, kada pamatysime tikrą išmanųjį telefoną su šia technologija prekyboje.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.