Rinkoje gali pasirodyti „Microsoft Xbox One“ konsolės be Blu-ray grotuvų ir kiti gandai

Pirmiausia pradėkime nuo konsolės išorės. Sklinda gandai, kad jau šiais metais sulauksime baltos „Microsoft Xbox One“ versijos. Balta konsolės versija yra patvirtinta oficialiai, tiesa, jos pasirodymas yra nukeltas į ateitį. Įdomu, kad „Mircrosoft“ darbuotojai buvo apdovanoti baltomis „Xbox One“ konsolės versijomis (nuotrauka žemiau).

„Xbox One“ konsolė yra kritikuojama dėl savo brangumo lyginant su „Sony PlayStation 4“. Vienas iš galimų variantų atpiginti konsolę yra „Blu-ray“ grotuvo atsisakymas. Dar vienas pasiūlymas – komplektuoti „Xbox One“  be „Kinect“ yra griežtai atmestas, pasak kūrėjų,  „Kinect“ yra neatsiejama „Xbox One“ dalis. Tuo tarpu „Blu-ray“ grotuvo atsisakymas nebūtų toks skausmingas variantas, nes su konsole būtų galima žaisti skaitmenines žaidimų kopijas. Bet pripažinkime, kad žaidimų konsolė be optinių diskų įrenginio ir krūvos žaidimų šalia atrodo „nebekonsoliškai“ ir praranda savitą žaidimų konsolių žavesį.

Dar vienas ir gan realus gandas: lapkričio mėnesį gali būti išleista „Xbox One“ konsolė su vidiniu 1 TB talpos kietuoju disku. Dabartinė konsolė turi 500 GB talpos kietąjį diską, 1 TB versija turėtų dar labiau padidinti konsolės kainą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.