RTX 3060 serijos vaizdo plokščių tiekimas vėl pablogės

Gal pastebėjote, kad rugpjūčio mėnesį RTX 3060 serijos vaizdo plokščių pasiūla parduotuvėse tikrai pagerėjo. Jų galima rasti net Lietuvoje, nors kainos ir nėra tokios, kokių norėtume. Slaptuose forumuose, kur bendrauja įvairių kompanijų darbuotojai ir dalinasi informacija apie situaciją rinkoje, kalbama, kad RTX 3060 serijos grafikos kortų tiekimas rugsėjo mėnesį sumažės 50 %. Tuo pačiu teigiama, kad situacija vėl pagerės rugsėjo mėnesio pabaigoje.

Kiti šaltiniai teigia, kad vaizdo plokščių tiekimas rugsėjį mažės nepriklausomai nuo jos serijos. Tai vyks dėl Kinijos gamyklų dalinių uždarymų, kuriuos sukelia COVID-19 protrūkiai. Kol kas nėra aišku, ar tai paveiks visus NVIDIA partnerius.

3 Komentarai

  1. Guja parašė:

    Reiškia pačiu laiku pačiupau praeitą savaite 3060Ti,730eu.Nei temą-bet pvz 2K raiškoje skirtumas nuo 2060 Super neblogas.Kai kuriuose žaidimuose maždaug iki 20Fps.Tiesa nedaug dar spėjau palyginti,pabandyti..

    Vienas didžiausiu minusu panašiai kaip 3070-8 GB Vram.Resident Evil: Village 2K tam tikruose nustatymuose reikia net apie 12GB Vram.Taigi..

    • Raijmiss parašė:

      Pavydžiu poniui.. Kol žiūrėjausi viskas sukilo staiga ir sėdžiu toliau su sena VGA 😀 o dėl RTX vaizduškiu.. labai trūksta normalių VGA su reikiamu Vram kiekiu. o jeigu yra tai mokėk 2k eur

      • Guja parašė:

        LT pardavėjams tiekėjai pranešė jog artimiausiu metu nesitikėti mažesnių kainų.Vyksta globaliniai nesutarimai su Kinija,kuri brangina pristatymą ir t.t. Belieka tikėtis jog kažkada TAI susireguliuos.

        Raijmiss-NVDIA paleido modelius su LHR nenaudinga kasėjams.TAI matyt suveikė,kainos krito.KAS galėjo žinoti jog vėl viskas apsivers..
        Taip išeina jog savo turėtą RTX2060 Super PER pigiai pardaviau-590eu.Buvau pirkęs už 320eu-skūstis būtų amoralu.

        O VGA su reikiamu Vram kiekiu yra Radeon,bet jos regis dar brangesnės.Klausimas ar geresnės kokybės atžvilgiu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.