RX 6800 serijos pasiūla išleidimo metu bus panašaus lygio kaip RTX 3080

Vakar apžvalgininkams buvo leista išpakuoti RX 6800 serijos vaizdo plokštes, todėl ta tema sulaukėme daug video. „Hardware Unboxed“ atliko savo pareigą ir gyvai parodė RX 6800 bei RX 6800 XT vaizdo plokštes, o po to kalbėjo apie jų pasiūlą.

„Hardware Unboxed“ iš savo šaltinių mažmeninėje rinkoje sužinojo, kad lapkričio 18 dieną RX 6800 serijos vaizdo plokščių pasiūla bus panašaus lygio kaip RTX 3080 vaizdo plokščių jų išleidimo metu. Tad galima sakyti, kad pasiūla bus labai prasta. Taip pat priduriama, kad pasiūla įvairiuose regionuose gali skirtis.

Kaip jau žinome, lapkričio 18 dieną bus išleidžiami tik AMD gamyklinio dizaino modeliai. Juos bus galima nusipirkti su ASUS, MSI, „Gigabyte“ ar kitais lipdukais, bet jos visos bus vienodos. AMD partneriai savo RX 6800 serijos modelius pradės pardavinėti lapkričio 25 dieną, bet ir tada pasiūla neturėtų būti labai gera. Spėjama, kad partnerių modelių pasiūla šiek tiek pagerės tik po kelių savaičių nuo jų išleidimo.

3 Komentarai

  1. gedz parašė:

    Na nematau didelio reikalo is karto griebti ta referencinio dizaino plokste. Ir retai tos referencinio dizaino plokstes yra patiekiamos dideliais kiekiais, nes mazai kas ju nori. O kad sitas 6800 paleidimas bus blogesnis uz 3080 paleidima, tai abejoju, nes kaip siame naujienos video sneka, tai yra belekiek neispildytu 3080 uzsakymu, kurie buvo padaryti pacia pirma paleidimo diena, nors dabar nuo jos praejo lygiai 2 menesiai 🙂 bet amd aisku turi ir savu problemu, ir nauji cpu, ir gpu, ir naujos konsoles paleistos praktiskai vienu metu…

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      As manau, kad cia HUB kalba apie pirma diena ir jos kiekius. Pirma diena 3080 kazkiek buvo, bet ne daug. Problema, kad per du menesius tiekimo visiskai neatsirado. AMD atveju pirma diena irgi bus ne daug, bet palaipsniui tiekimas augs. Kaip bus pamatysim.

    • SarzzeR parašė:

      Tiesa, mane irgi domina custom design. Geriau atrodo ir dažniausiai kiek greitesnės ir aušina geriau. Nors sumoki daugiau. 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.