„RX Vega“ iškart po „Vega FE“

Kiek seniau visi buvo išgąsdinti, kad žaidėjams skirta „RX Vega“ pasirodys tik už poros mėnesių po „Vega Frontier Edition“ išleidimo birželį. Tai galėtų būti rugpjūtis ar net rugsėjis. Bet galime kiek nurimti, panašu, kad „RX Vega“ pasirodys anksčiau.

Išplatintus „J.P. Morgan“ konferencijos nuorašą galime sakyti, kad „RX Vega“ turėtų būti išleidžiama liepą. Tiesa, tai irgi kiek nuvilia visus, nes šio produkto visi laukė birželį. Bet AMD sužaidė žodžiais. Jie „Vega“ tikrai išleis birželį, bet tai bus į kur kas pelningesnį segmentą orientuotas produktas, o ne žaidėjams skirta „Vega“, kurios su nekantrumu laukia masė kompiuterių entuziastų.

Dr. Lisa Su, President & CEO at AMD
We’re very excited about Vega. Vega is a brand new architecture and actually has really the world’s most advanced memory architecture for GPUs. What we did announce at our analyst day was that the first shipping Vega will be the Frontier Edition which will ship with 16GB of memory and will ship towards the latter half of June. You will see the enthusiast gaming platform, the machine learning platform, the professional graphics platform very soon thereafter. And so we will be launching Vega across all of the market segmentsover the next couple of months.

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    AMD tampo tigra uz usu…su savo tais…greitai..tuojau..neuzilgo…netrukus…

    • adex parašė:

      o kas nutiks kai tigras supyks? nusipirks 1080ti? 😀

    • Jordan parašė:

      Butent. Praras nemaza dali bapkiu jei ir toliau bus tokia rinkodara 🙂

      • kernel_panikuoja parašė:

        Nieko jie nepraras, nes kolkas net neturi ka prarast. Labiau priesingai. Jeigu nebutu hype’o – visi eitu ir ramia sirdim pirktu Geforce’us. Dabar kai kurie dvejoja ir laukia „svenciu“. Bet jeigu laukia, reiskia vaizdo plokstes dar labai nereikia, nes kitaip nelauktu.

        Laukti galima iki begalybes. Ta VEGA labiausiai tiketina bus kazkas tarp 1080 ir 1080Ti, o DX11 title’uose ziurekit, kad dar negautu ir nuo 1080. Vienintelis tolkas laukti nebent del galimai mazesnes kainos pagal sparta, bet ji nebus nieko panasaus i Ryzen’o situacija, kai gavosi vos ne 2X MT prasme. Dar klausimas, ar draiveriai bus padaryti normaliai release metu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.