S.T.A.L.K.E.R 2 gundomasis video

Tikrai yra ne vienas S.T.A.L.K.E.R žaidimų serijos fanas, tad jiems puiki žinia, nes galime šiek tiek pažvelgti į žaidimą. Kol kas galime pamatyti tik S.T.A.L.K.E.R 2 gundomąjį video, bet aišku, kad žaidimo kūrimo darbai vyksta. S.T.A.L.K.E.R 2 žaidimas buvo atšauktas 2012 metais, o po šešių metų buvo pranešta, kad jis vėl kuriamas. Įdomu, kad žaidimą planuojama išleisti tik asmeniniams kompiuteriams ir XBOX konsolėms. Kol kas apie „PlayStation“ versiją nekalbama. Žaidimo išleidimas įvyks kažkada 2021 metais.

S.T.A.L.K.E.R 2 žaidime naudojamas „Unreal Engine 4“ variklis, tad galime tikėtis geros grafikos. Geriausia viską pamatyti patiems trumpame video.

12 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Man kaip S.T.A.L.K.E.R gerbėjui, tai tikrai patiko, nors reikia sulaukt normalaus gameplay. Jei tikrai išeis 2021, tai S.T.A.L.K.E.R 2 – mano laukemiausias žaidimas. 😀

    • koloniukas parašė:

      S.T.A.L.K.E.R man taipogi buvo vienas iš geriausių žaidimų. Metro panašus, bet stalker buvo atviras pasaulis. Tikiuos nesugadins, to kas iš video matosi, gražūs vaizdai, bet kaip @SarzzeR sako viską porodys gameplay.

  2. vycius9 parašė:

    kažkiek primena „Metro Exodus“, bet aišku kad lauksime ..

    • SarzzeR parašė:

      Reikėtų sakyti atvirkščiai, kad Metro Exodus yra panašus į S.T.A.L.K.E.R, nes tie, kurie įkūrė 4A Games dirbo ties S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.Bet kuriuo atveju – geri žaidimai.

  3. StrelokRTX parašė:

    O pagaliau. Stalker call of prypiat čia jau kaip klasika tapęs žaidimas. Stalker 2 buvo atšauktas dėl finansinių sumetimų, bet fanų manau iki dabar labai lauktas.
    https://youtu.be/PQc8vyy3ryU

  4. Guja parašė:

    Teko skaityti jog reikalavimai gali būti labai aukšti,nelengvai ikandami net naujausioms vaizdo kortoms..O ant PS,XBOX visai kol kas neplanuojama išleisti

  5. TomasP parašė:

    No steam, no buy.

  6. elrurudy parašė:

    Xbox serias ir pc exskliuzivas, o kas viena ausim girdejo kaip guja tai nors nenusikalbekit. Ps5 netures tik laikinai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.