S3 Graphics pristato 5400E GPGPU procesorių

Kompanija S3 Graphics pranešė, kad prideda dar vieną gaminį į savo nereiklių energijai grafinių procesorių šeimą taip atskleisdama OpenCL 1.0 technologiją palaikantį Chrome 5400E GPGPU procesorių. Kaip žinia, šis GPGPU buvo pristatytas Kinijos Suzhou International Expo centre šių metų spalio pabaigoje.

Gamintojas giria savo gaminį įgimtu OpenCL palaikymu, taip pat geriausia GFLOPS sparta per vieną vatą, kas šį gaminį paverčia ypač efektyviu energine prasme. GPGPU procesorius taip pat susidoroja su DirectX 10.1/OpenGL 3.1 grafiniais varikliais, turi ChromotionHD video branduolį, kuris padeda dekoduoti aukštos raiškos Blu-Ray ir H.264 formato vaizdus.

DirectX 10.10 ir OpenGL 3.1 aplikacijos Microsoft Windows ir Linux platformose gali būti veiksmingai valdomos pasinaudojant Chrome 5400E suprogramuotais „šešėlių“ vienetais, kurie padeda paspartinti 3D modeliavimą, 3D atvaizdavimo aplikacijų darbą, taip pat kitas vaizdo apdorojimo funkcijas. OpenVG 1.1 technologijos palaikymas padidina 2D aplinka grįstos vektorinės grafikos aplikacijų veikimą.

„S3 Graphics kompanija ir toliau padeda pagrindiniams technologijų tiekėjams padidinti savo rinkos technologijų pasiūlymus pagrįstus mūsų augančio portfelio pilnais ypatybių produktais, kuriuose yra naujos kartos technologijos kaip General Puprose GPU skaičiavimas ar naujausios 3D grafikos technologijos, HD video failų iškodavimo ir kodavimo procesai, naujausios HDMI ir Display Port išvestys.“, – sako generalinis vadovas Kenas Wengas. „Mūsų Chrome 5400E yra tikrų tikriausias tiltas tarp asmeninio kompiuteriu ir integruotų įrenginių dizaino, taip klientams suteikiant visą GPU lankstumą.“

3 Komentarai

  1. nugat parašė:

    Kažkada turėjau SIS 315.
    Savo metu buvo pakenčiama,išskyrus 3D… 🙂

  2. Jordan parašė:

    Idomu kam prilygsta si vga? turbut HD4350 🙂

  3. pushaz parašė:

    Jordan – tai kad abejoju ar S3 taiko kazkur,tiesiog padare pigu ir prieinama dalyka,kuris daro savo darba.O lyginti su Nv ar tai ati nera tikslo kaip ir.
    Prilygsta sau 🙂 Ir kodel iskart lygint kazka,kas net nepretenduoja i kazka?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.