„Samsung“ atnaujins vieną populiariausių telefonų serijų Lietuvoje

„Samsung Galaxy A2*“ serijos išmanieji telefonai tapo labai populiariais pasirinkimu. Nieko nuostabaus – apie 200 eurų kainuojančius telefonus dažnai renkasi tie, kurie ieško geriausio kainos ir kokybės santykio. Taip pat jie dažnai tampa pigiausiu pasirinkimu ieškantiems prieinamiausio varianto, palaikančio 5G ryšį.

Skubame pranešti, kad minėta serija sulauks atnaujinimo – nutekėjusios informacijos teigimu, ją papildys „Samsung Galaxy A25“ išmanusis telefonas.

Pagrindinis atnaujinimas – 120 Hz raiškos AMOLED ekranas. Šios dvi savybės vaizdą padarys tikrai gražiu, tačiau yra viena visiems pigiems „Samsung“ būdinga problema – ekrano briaunos yra labai didelės, o tai tikrai nepriduoda modernumo jausmo.

Jau kuris laikas „Samsung“ šioje serijoje kliovėsi „Qualcomm Snapdragon“ ir „Mediatek Dimensity“ procesoriais, tačiau dabar grįžtama prie savo kuriamų „Samsung Exynos“ procesorių. Tam buvo pasitelktas beveik dvejų metų senumo, tačiau aukštesnės klasės modeliams kurtas „Exynos 1280“.

Telefonas pasiliks tą pačią 50 MP kamerą, neesminiai pakeitimai palietė tik Selfie ir papildomas kameras. Baterijos klausimu išliko Status Quo – 25 W įkrovimo greitis ir 5000 mAh talpa.

Teigiama, kad oficialus telefono anonsas įvyks savaitės bėgyje, o prekyboje debiutuos sekantį mėnesį. Galime tikėtis, kad telefono kaina sieks apie 200 eurų. Šio modelio pagalba „Samsung“ bandys pranokti pagrindinį konkurentą „Xiaomi Note 12 5G“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.