„Samsung“ šiemet planuoja išleisti dar daugiau sulankstomų telefonų

„Samsung“ finansinės ataskaitos atskleidimo metu pateikė savo planus telefonų segmente. Kompanija šiemet ruošiasi papildyti sulankstomų telefonų seriją. „Samsung“ tikisi, kad per 2020 metus parduos 5-6 mln. sulankstomų telefonų.

„Samsung“ mobiliųjų telefonų padalinys šiemet didžiausią dėmesį skirs sulankstomiems telefonams ir telefonams flagmanams. Premium segmento telefonai bus diferencijuojami pasitelkiant 5G technologiją, o sulankstomi telefonai gaus naujus dizaino sprendimus. „Samsung“ tikisi, kad tai padės išlaikyti stabilų pajamų lygį.

Tikimasi, kad Galaxy Z Flip“ sulankstomas telefonas bus išleidžiamas jau vasario 11 dieną. „Galaxy Z Flip“ turės kriauklės atidarymo dizainą, o tai turėtų padidinti ilgaamžiškumą. Telefoną varys „Snapdragon 855+“ sisteminis lustas, o energiją tieks tik 3300 mAh baterija su 15 W greito įkrovimo funkcija.

https://youtu.be/AZDl_SP-w9E

16 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Atrodo neblogai, kol nematai kainos.

    • AqTrap parašė:

      Naujasis turėtų būti pigesnis nei sulankstomas Motorola. Manau, kad šių metų pabaigoje arba kitais metais bus sulankstomi už 800-1000 dolerių, galbūt net ir pigiau.

      • Strelok parašė:

        Iki mainstream vistiek reikia, kad kainos sumažėtų bent iki 500 usd. Nebent žmonės įprato pirkti telefonus uz 1000 usd.

        • AqTrap parašė:

          Kad pažiūrėk kur išeis S20, ten berods Ultra versija kainuos 1400 dolerių ar eurų, net paprasčiausias S20 man rodos kainuos daugiau, nes dabar minimum turėtų turėti 12GB RAM, dabar S serija jau kaip Note kainos anksčiau. Po to Huawei kaip ir nebebus paklausus EU rinkoje, nes nebebus Google Play ir pnš. Man asmeniškai nesvarbu, bet 99% žmonių kurie perka tokius telefonus yra svarbu, nes nepakankamai nusimano. iPhone tik pigiausia versija yra dar pakankamai normali, apie Pro Max kosmosą net nešneku. LG, Sony jokie konkurentai. Taip, kad realiai dabar žmonės iš flagmanų tik iPhone ir Samsung pirks, šiaip Huawei pakankamai pastūmėjo Samsung tobulėti, tiek su RAM ir pnš, nes tie flagmanų žudikai nelabai rinkos atkirsdavo, o Huawei jau buvo tikras didčkis. Dabar potencialus Samsung konkurentas Europoj galėtų būti Xiaomi, aišku jiems dar reikėtų agresyviau šioje rinkoje pabūti. Toje JAV nelabai kažką padarys, nes bus kaip su Huawei ir ten nieks realiai neperka telefonų, visi pasiima išsimokėtinai su planu ir su jų atlyginimais vienodai, kad ten 20-30 eur brangiau į mėnesį sumokės dėl iPhone.

          EU statistika
          https://www.google.com/amp/s/www.androidcentral.com/samsungs-market-share-europe-jumped-over-40-q2-2019%3famp

          • AqTrap parašė:

            A50 buvo labiausiai parduodamas telefonas Europoje 2019m.
            Šiaip jeigu kainuos sulankstomas 1200 dolerių (nesakau, kad tiek kainuos, bet turėtų mažiau nei 1400) tai jau bus S20 teritorijoje todėl kas pirks rimtesnius S20, pagalvos kaip apie galimą pirkinį, plius atrodo kietai ir prie kitų kietai atrodysi. O visi kiti telefonai labai panašus tai čia kaip ir modernesnis, šiuolaikiškesnis.
            Nu realiai ką pirktum? Ar S20 kuris brangus mobiliakas ir ne tiek daug skirtumo pajusi nuo praeito S telefono ar šitas kuris atrodo įspūdingai, perlenkiamas ekranas.

            • kernelis parašė:

              Man tai jis neatrodo kietai. Man jis atrodo urodiskai, tiesa sakant 😀

              • Mindaugas Klumbis parašė:

                Aš tai iš vis norėčiau, kad būtų kažkokie modeliai su fiziniais mygtukais apačioje, o ne vien ekrane integruotu valdymu. Pažiūrėt gražu, bet man nepatogu.

                • kernelis parašė:

                  Jeigu ne smart-id, tai as ismaniojo visiskai atsisakyciau 🙂 Vienintele problema, kad nelabai yra pirkti kokybisku „dumb“ telefonu. Visiskas garbage’as realiai. Noreciau as kazko panasaus i senas 6/7/8 serijos Nokia, su metaliniu korpusu ir pan, bet greitu su C/C++ parasytu firmware’u, be jokiu ten linux’u ar android’u ar dar ko. Deja.

                • Stipena parašė:

                  Geriausiu atveju gautum su java parašytu 😀

                • kernelis parašė:

                  Atsizvelgus i laikmeti, manau greiciau, kad su JavaScript’u 😀

                • AqTrap parašė:

                  Nu arba galima padaryti, kad šone būtų kaip garsinimo ir pnš, tada ekrano neužims, dizaino negadins ir funkcionalus.

                • AqTrap parašė:

                  Tai, kad viskas pagal rinka eina. Tau nereik, bet didžiajai dalei reik, nes telefonai pakeitė daug kam kompiuterius. Jau visiems fotoaparatus pakeitė telefonai (išskyrus tiems kas uždirba iš to arba hobį turi). Tačiau visas software supaprastinto paprastiems žmonėms fotografavimą, daug kiečiau gali paprasti žmonės fotografuoti. Dabar telefonai jau keičia laptopus daug kam, dėl to didėja ekranai. Aš nieko prieš. Bet va, galėtų ir baterijas didinti. Aš nieko prieš jeigu telefonas 1cm storumo, už tat kokią bateriją būtų galima įstatyti. Aš va, vis mąsčiau kokį pirkti telefoną, bet dabar jau laukiu kol atsiųs Xiaomi Mi Note 10 už 391 eur, dar DHL siuntimas 24 eur kažkur. Visko turi ko reikia, aišku galėtų būti didesnis ekranas 6.7-6.9 colio.

              • Strelok parašė:

                Aš nieko prieš smartphones neturiu, tik kad per daug gamintojai kelia kainą jiems. Visokių bereikalingų features pridėda, kurių 99% nenaudos. Jeigu Apple, net savo pristatymuose reklamuoja visokius Emoji naujus, tai paaiškina, kodėl kompanijos nelabai nori kažką keisti, nes niekam to nereikia. Aš tai dabar tiesiog tiesiai iš kinijos perku visokius Xiaomi ar Lenovo. Praktiškai, tas pats tik 80% pigiau.

              • AqTrap parašė:

                IPhone dar šiais laikais turi notch ir žmonės moka kosmosą, tad skirtumas tikrai didelis. Ta prasme notch buvo gerai kai dar madoj buvo storesni rėmeliai, bet tuo pačiu iš notch evoliucionavosi į waterdrop, dar plonesnius rėmelius ir visokius panašius ir šiais laikais naudoti notch yra kvaila kai galima padaryti jog užimtų dar mažiau priekine telefono puse. Bet kaip ir sakiau, žmonės moka kosmosą už iPhone Pro Max ir iš dizaino pusės šis daug daug geresnis, o be to vis tiek turi Samsung vardą, o ne kino. Tai kaina palyginus normali.

                • paprastas_zmogus parašė:

                  Kvaila yra kažką aiškinti apie tam tikrus techninius/dizaino sprendimus, kai visiškai nesuvoki jų paskirties.
                  Kad ir kaip nepatiktų „notch“, jis mažesnis kol kas tiesiog negali būti, nes po juo slepiasi daug sensorių.
                  Lengva vapėt apie Samsung telefonuose esantį juodą taškiuką ekrano kampe, kai po juo slepiasi tik priekinė kamera ir daugiau niekas. Pabandyk į tokį taškelį sukišt 8 prietaisus (sensoriai, kameros, projektoriai, garsiakalbis ir t.t.)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.