Samsung išleido Galaxy S WiFi multimedijos grotuvus

Pietų Korėjos kompanija Samsung šiandien išleido du naujus išmaniuosius grotuvus, kurie yra paremti Galaxy S išmaniojo telefono baze. Multimedijos grotuvai pasižymi 4 arba 5 colių ekranais, WiFi bevieliu ryšiu ir 1GHz procesoriumi.

„Su Galaxy S WiFi 4.0 ir 5.0 mes pasiūlome puikius produktus multimedijos entuziastams. Didelis ekranas, aukšta ekrano raiška, daugybe naudingų programų ir puikus susisiekimo servisas šiuos įrenginius paverčia puikiais produktais už prieinamą kainą.“, – rašo Samsung savo pranešime spaudai apie šiandien pasirodžiusius multimedijos grotuvus.

Vienintelis dviejų nešiojamųjų multimedijos grotuvų skirtumas – ekranas. Vienas iš jų turi 5, o kitas 4 colių įstrižainės ekraną. Mes jau minėjome 1GHz procesorių, tačiau čia rasime ir 8 ar 16GB vietos, microSD kortelių skaitytuvą bei HD kamerą. Abu produktus varo Android 2.2 operacinė sistema ir jie yra tas pats Galaxy S, tik be skambinimo funkcijos. Šiuo metu produktai pasirodė tik tam tikrose rinkose, tačiau netrukus jie bus prieinami visoje Europoje.

1 Komentaras

  1. Marakandis parašė:

    Faini. Kada pamatysim juos Lietuvoje?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.