Samsung pristatė naują Exynos 4212 mobilųjį lustą

Dviejų branduolių Samsung Exynos 4210 mobilusis lustas besidarbuojantis 1.2GHz dažniu, kuris dažniausiai naudojamas Galaxy S II išmaniajame telefone, buvo tikra sėkmė, tačiau kompanija nesustoja tobulinti savo lustų ir pristato naują versiją Exynos 4212.

Naujasis Samsung Exynos 4212 lustas, kaip ir pirmtakas Exynos 4210, naudoja du Cortex-A9 branduolius, tačiau skirtumas tas, jog naujasis lustas darbuojasi net 1.5GHz dažniu ir tai tikrai nėra viskas, ką pasiūlys naujasis Samsung mobilusis lustas.

Prie didesnės skaičiuojamosios galios, Exynos 4212 taipogi žada iki 50% didesnę spartą 3D aplikacijose bei apie 30% mažesnį energijos suvartojimą nepaisant didesnio dažnio, nes naujasis Exynos lustas gaminamas pasitelkus jau nebe 45nm, o 32nm technologinį procesą.

Naujasis Samsung Exynos 4212 lustas Pietų Korėjos elektronikos giganto mobiliuose įrenginiuose pasirodys jau kitų metų pradžioje. Žinoma, jis taip pat gebės visiškai susidoroti su 1080p kokybės vaizdo medžiaga ir palaikys naujesnę HDMI 1.4 versijos išvestį.

1 Komentaras

  1. donaciuxx parašė:

    jo zinau geras cia lustas. nieko vistiek dauguma lietuviu vadovausis pasenusiu stereotipu ir pirks nokijas 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.