„Samsung“ startuoja su dviem naujais monitoriais, vienas jų – permatomas

"Samsung Electronics" šiandien paskelbė prekybos startą dvejais innovatyviais monitoriais: 1:1 santykio kvadratiniu LED UD22B bei permatomu NL22B. Pažymint šių gaminių startą, "Samsung" surengs demonstraciją didžiausioje Europos elektronikos parodoje, IFA 2012.

UD228 panaudota tiesioginė LED apšvietimo technologija, kuri skleidžia mažiau karščio ir leidžia pasižymėti 30 % efektyvesniu energijos taupymu, lyginant su dabartiniais LED monitoriais. UD228 taip pat tausoja energiją automatiškai nustatydamas savo ryškumą pagal aplinkos ryškumą.

22 colių NL22B yra visiškai naujo tipo produktas, leidžiantis priekyje permatomos matricos esančiai plonai LCD matricai dinamiškai komunikuoti su daiktais esančiais už šio monitoriaus. Trys likusios monitoriaus pusės pagamintos iš apsauginio užgrūdinto stiklo, kuris apsuptas plono metalinio rėmelio sukuria prabangaus monitoriaus vaizdą.

2 Komentarai

  1. Beret3 parašė:

    Gan idomus gaminiai. Ta ryskumo nustatymo galimybe tikrai praverstu. Taciau manau, kad antrasis monitorius vargins akis.

  2. Atavar parašė:

    Beret3> cia nepamineta, bet su siuo modeliu taikomasi ne i namu rinka. Pagrindas – reklamos bei informacijos pateikimas viesose erdvese.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.