„Sapphire“ išleidžia „TriXX 6.0.0“ spartinimo įrankį

„Sapphire“ išleidžia atnaujintą „Trixx 6.0.0“ spartinimo įrankį, kuris leidžia ne tik reguliuoti įvairius vaizdo plokščių nustatymus, bet ir pasitarnaus kaip parametrų stebėsenos programėlė.

Kadangi „Sapphire“ yra išskirtinis AMD partneris, tai šios programėlės pasirodymą galėtume susieti su neseniai išleista „Polaris“ vaizdo plokščių šeima. „TriXX 6.0.0“ pilnai palaiko šių ir senesnių grafikos adapterių spartinimą. Be to programėlė gali būti naudojama ir su kitų gamintojų vaizdo plokštėmis.

Jeigu turite „Nitro+“ serijos vaizdo plokštę, tai spartinimo įrankis gali patikrinti ventiliatorių būklę, o esant susidėvėjimui perspėja naudotoją, kad jis kreiptųsi į „Sapphire“ dėl ventiliatorių pakeitimo. Priminsime, kad „Nitro“ serijos vaizdo plokštės, turi lengvai keičiamus ventiliatorius. Be to TriXX gali valdyti vaizdo plokštės RGB apšvietimą, bus galima pasirinkti iš 5 spalvų.

trixx 6.0.0

6 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Išbandžiau. Bent jau man asmeniškai labai nepatiko. Dizainas vaikiškas, reguliavimas keistas, mano plokštės voltažo neatpažino, reguliuot nebuvo įmanoma.
    Kol kas MSI Afterbuner dar niekas nepralenkė.

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Kiek esu bandęs Afterburneris patogiausias. Dabar tikriausiai ir crimsono užtektų jei spartint be įtampų keitimo.

      • IFeelYou parašė:

        Jo, bet Crimson per mažai galimybių. Nėra nei įtampos reguliavimo, nei atminties įtampos reguliavimo, nei ventiliatorių tikslaus reguliavimo nei kažkokių stebėjimo priemonių. Jiems dar daug dirbti reikia iki normalios programos 🙂

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Tikrai taip. Aš kai pamiršau spartinimą tai nieko nenaudoju, tiesa, GPU-Z kartais. Šiaip su WatMan kiek mačiau video tai pasistumėjo, bet jis neveikia ne su Polaris, na bent man neveikia.

          • IFeelYou parašė:

            Jo, aš irgi norėčiau tą Wattmaną pabandyt, šiaip gal kai praeis RX480/470 bumas paleis jį ant visų plokščių.
            O kodėl pamiršai spartinimą?

            • Mindaugas Klumbis parašė:

              Tiesa pasakius, net nespartinimu pastoviai užsiimdavau, o undervoltinimu. Dabar susirašiau bios su mažesne įtampa ir nebereikia su programom keisti.

              Dar be to papuolė kažkoks keistas 7970 egzempliorius, kai naujinausi pavasarį. Programiškai neina keisti įtampos, tik perrašant bios.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.