„Sapphire“ pardavinės „Radeon RX 460“, turinčią 1024 Stream procesorius

Nežinia kodėl, bet AMD nusprendė „Radeon RX 460“ vaizdo plokštėse naudoti kiek apkarpytą „Polaris 11“ grafikos procesorių. Bet panašu, kad kai kurie partneriai nusprendė (gavo leidimą?) pasiūlyti „Radeon RX 460“ su visais įgalintais resursais.

„Sapphire“ yra labai artimas AMD partneris ir tikriausiai gavo leidimą pardavinėti „Radeon RX 460“ su visais aktyvuotais 1024 Stream procesoriais. Kitos rinkoje esančios RX 460 turi 896 Stream procesorius. AMD tikriausiai planuoja pilnai įgalintą „Polaris 11“ lustą panaudoti kai pasirodys RX 500-oji serija.

Dabar kiek blogesnė žinia. „Sapphire Radeon RX 460 Nitro“ su pilnu „Polaris 11“ lustu veikiausiai bus skirta tik Kinijos rinkai. Tokia išvada peršasi, nes vaizdo plokštę galime rasti tik Kinijos regiono „Sapphire“ tinklapyje.

Priminsime, kad nebijodami perrašyti BIOS patys galite atrakinti paslėptus Stream procesorius RX 460 vaizdo plokštėse. Žinoma, BIOS perrašymas visada gali baigtis nesėkmingai, o užslėptų resursų sėkmingo atrakinimo irgi niekas negali garantuoti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.