Sapphire pristato „nuodingą“ Radeon HD 7970

"Sapphire" pristato dar vieną savo "nuodais besisvaidantį" kūrinį – "Radeon HD 7970 6 GB TOXIC Edition, kuri ne tik pasižymi aukšciausiais taktiniais dažniais savo klaseje, bet ir tikima, jog yra sparciausia vaizdo plokšte pasaulyje.

Tikėdamiesi išlaikyti nepriekaištingą, aukščiausios klasės, spartą, "Sapphire" inžinieriai integravo 6 GB talpos GDDR5 buferį bei keletą kitų išskirtinių savybių. Viena iš jų – "Lethal Boost" mygtuką, kurio pagalba branduolio dažnis nuo 1050 MHz (su Turbo Boost – 1100 MHz) padidinamas iki 1200 MHz. Spartos protrūkis atsiranda ir integruotoje atmintyje, kurios dažnis nuo 6000 MHz šoktelėja iki 6400 MHz.

"Sapphire HD 7970 TOXIC Edition" taip pat gali pasigirti modifikuota elektros reguliavimo sistema – "Lethal Power Suite". Jai priklauso ne tik stabilesnis 10 fazių įtampos reguliatorius, bet ir 12 sluoksnių montažinė plokštė, ant kurios rasime patikimesnius "Black Diamond" induktorius ir "DirectFET" tipo tranzistorius.

Aušinimo funkciją šioje vaizdo plokštėje atlieka garų kameros sistema, geriau žinoma "Vapor-X" vardu. Karštis nuo "Tahiti XT" branduolio pašalinamas keturių šilumos vamzdelių pagalba ir išsklaidomas dviem 90 mm skersmens ventiliatoriais. Dar viena "Sapphire" naujovė – integruotas LED sensorius, leidžiantis stebėti PCB temperatūrą.

"Sapphire HD 7970 TOXIC Edition" bus gaminama ribotu kiekiu. Deja, bet oficiali kaina neskelbiama.

1 Komentaras

  1. daimonass parašė:

    Mmm… Graziai parasyta

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.