Savo „Radeon HD 7990“ variantą ruošia ir „Asus“?

Nors formaliai "PowerColor Devil 13" ir gali būti vadinama vaizdo plokšte "Radeon HD 7990", tačiau nesant rimtos paramos iš kitų AMD partnerių pusės, minėtą sprendimą sunku pavadinti pilnaverčiu atsakymu į "GeForce GTX 690“.

Kai kurie šaltiniai tvirtina, jog AMD atsisakė idėjos išleisti etaloninį "Radeon HD 7990" variantą ir atidavusi iniciatyvą į savo partnerių rankas. Vis tik turimi duomenys rodo, jog darbai šia kryptimi vyksta ir už kitų kompanijų sienų. Galbūt standartinis "Radeon HD 7990" modelis ir nepasirodys parduotuvių lentynose, tačiau turimą patirtį AMD galės perduoti partneriams. Kolegos iš šaltinio "EXPreview" prasitarė, jog kompanija "Asus" ruošia savo dvigalvio monstro su dviem "Tahiti XT" branduoliais variantą. Pastarasis bus pavadintas "ARES 2." Vaizdo plokštei bus parinkta kitokia aušinimo sistemos spalvinė gama, lyginant su pirmtaku, tokiu būdu, ji bus labai panaši į kamanę ar širšę.

Kažkokios išsamios informacijos apie "Asus ARES 2" pasirodymą rinkoje kol kas nėra. Anksčiau buvo manoma, jog po minėtu prekės ženklu slėpsis vaizdo plokštė "Radeon HD 7870 X2", tačiau iki bandomojo egzemplioriaus šis produktas atrodo neužaugo. Galbūt "PowerColor" dabar privers "Asus" greičiau išleisti savo "Radeon HD 7990" analogą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.