Seagate 2,5 colio išorinis HDD pasižymi 1,5TB talpa

Gerai pasauliniu mastu žinomas kietųjų diskų gamintojas Seagate rinkai pristatė naują savo ypač mažą 2,5 colio formato išorinį kietąjį diską, kuris pasižymi ypač didele talpa. Kaip teigia kompanija, tai yra pirmasis toks gaminys su galima 1.5 TB talpa.

Tiesa pasakius, tai yra tiesa. Dar praėjusiais metais konkurentai Western Digital pristatė 1TB išorinį kietąjį diską, kuris buvo 2,5 colio formato, o naują rekordą pasiekė jų konkurentai Seagate, kurie šiuo metu siūlo naująjį FreeAgent GoFlex modelį.

Naujasis išorinis kietasis diskas be problemų bendrauja su Apple Mac bei įprastais staliniais kompiuteriais, taip pat pasižymi sparčiąją USB 3.0 sąsają, kuri leis greičiau užpildyti šį mažyli su gana didele talpa. Jis taip pat turi specialią nuimamą jungtį, kuri jį leidžia prijungti prie Seagate GoFlex TV HD multimedijos grotuvo, o naujasis kietasis diskas už Atlanto kainuoja apie 250 JAV dolerių.

3 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Emm tai cia sukisti 2 ar kiek hdd? Senokai besidomejau laptopu hdd, bet ar ne 640gb didziausi buna? Tai kaip jie ten sukiso tiek gb?

  2. SB parašė:

    Fostil>Gal ir meluosiu, bet įdėjo dvi 750GB plokšteles.

  3. pajelnikas parašė:

    Per brangus, vienareikšmiškai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.