Sekančios kartos „Nintendo Switch“ turėtų gauti DLSS palaikymą ir 4K TV režimą

Pastaruoju metu sklinda daug gandų apie būsimą „Nintendo Switch“ žaidimų konsolę. Teigiama, kad būsimas nešiojamas žaidimų kompiuteris palaikys DLSS, kurį bus galima panaudoti vaizdo televizoriuje išdidinimui iki 4K raiškos. Esami „Nintendo Switch“ žaidimų kompiuteriai turi tik 1080p TV režimą. Sekančios kartos „Nintendo Switch“ turės savo 7 colių OLED ekraną su 720p raiška.

Norint naudoti DLSS „Nintendo Switch“ konsolei reikės naujos kartos „Tegra“ lusto su „Tensor“ branduoliais. Kol kas nėra žinių, kokį lustą NVIDIA pasiūlys „Nintendo“, nes abi kompanijos situacijos nekomentuoja. Esamoje „Nintendo Switch“ konsolėje yra „Tegra X1+“ lustas su 8 branduoliais ir 256 „Maxell“ CUDA branduoliais. Naujausias „Tegra“ lygio lustas su „Orin“ kodiniu pavadiniu jau turi „Ampere“ grafiką su 2048 CUDA branduoliais, bet yra skirtas tik auto industrijai. Tad gali būti, kad NVIDIA sukurs kitą išskirtinį lustą „Nintendo“ konsolei su „Tensor“ branduoliais.

Kadangi „Nintendo Switch“ konsolė yra pakankamai populiari, tai jos kaina nuo išleidimo liko nepakitusi (300 USD). Teigiama, kad naujos kartos „Nintendo Switch“ gali kainuoti šiek tiek brangiau. Kaina gali pakilti iki 350 USD, o jei paklausa bus didelė kaina gali išaugti net iki 400 USD.

4 Komentarai

  1. StrelokRTX parašė:

    720p? Iš kur Nintendo tokius ekranus traukia.

    • Daemon parašė:

      Na, japonai dar ne tokių dalykų padaro, žinok

    • neblogai parašė:

      Ar tikrai tai yra problema? Matricas juk paprastai gamina kaip dideles plokštes ir pjausto į ką reikia. O kad raiška ‘maža’- tai čia tik PCMR nuomonė- Nintendo į tokius kvailus dalykus dėmesio nekreipia:) Pvz jų Gameboy išėjo su maža raiška, nespalvotas ir neapšviestas, bet spalvotus varžovus lengvai nugalėjo. Pati populiariausia nešiojama konsolė, Nintendo DS, taip pat su ‘nepaprastos’ 192p raiškos ekranais, tačiau yra puikus daiktas, ir jų parduota dvigubai, palyginus su 480p siūliusiu varžovu- PSP.

  2. Nukainotas parašė:

    Nesuprantu, kodėl nėra Nintendo versijos be to kvailo ekrano, ne visiem juk jo reikia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.