Sekantis „Nexus“ gali turėti „Intel“ procesorių

Darosi aišku, kad „Intel“ tikrai nejuokavo apie savo tikslus įsiveržti į planšečių rinką. Pasak „Fudzilla“ tinklapio sekanti „Google“ planšetė „Nexus 8“ gali būti varoma „Intel“ procesoriaus. Spėjama, kad tai būtų „Moorefield“ lustas, gaila, bet branduolių skaičius nėra žinomas. Užsimenama tik, kad jų taktinis dažnis siektų iki 2.3 GHz. Jeigu šis gandas pasitvirtintų tai būtų didis laimėjimas „Intel“, nes bendradarbiavimas su „Google“ tikrai padėtų įskrieti į planšečių rinką.

Teigiama, kad „Nexus 8 “ negalės skųstis ir grafikos apdorojimo sparta, o už tai bus atsakingas „PowerVR G6430“ vaizdo procesorius.

Spėjama, kad „Google“ naująją „Nexus“ frančizės planšetę pristatys per savo pačios surengtą renginį, taip pat tos pačios konferencijos metu laukiama ir dar vieno „Android“ operacinės sistemos atnaujinimo. Interneto platybėse netgi sklando šio „Android“ atnaujinimo pavadinimas – „Lollipop“

2 Komentarai

  1. ManC parašė:

    Anokia čia naujiena. Jau kuris laikas išleidžiamos plančetės su intel Atom procesoriais.

  2. bronius parašė:

    Jeigu intel darys normalias kainas, tai dar isoks i traukini, nors labai abejoju… Dabar MTK, samsung ir qualcomm valdo….

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.