Šiandienos apžvalgos 2008-03-08

Šiandienos apžvalgų rinkinėlį pradeda Asus P5E3 Premium WiFi pagrindinės plokštės apžvalga, kurios autoriai – TechSpot. Ši plokštė yra skirta Intel platformai ir turi X48 lustų rinkinį, o jos kaina įkandama bus tikrai ne visiems. Ar P5E3 Premium pateisino apžvalgininkų lūkesčius, skaitykite čia.

Digit-life išbandė Razer Krait pelę. Jei Lachesis Jums per brangi, į šį modelį verta atkreipti dėmesį.

SilentPCReview išbandė sumažintą Antec P182 korpusą Mini P180. Jis visgi išsaugojo beveik "didžiojo brolio" funkcionalumą ir gerąsias savybes.

Kitą korpusą, skirtą HTPC tipo kompiuteriui išmėgino Techware Labs. Šis korpusas pritaikytas mATX plokštėms. Jo apžvalgą skaitykite čia.

Į Tweaktown laboratoriją papuolė naujas OCZ gaminys – kompresorinė aušinimo sistema Cryo-Z. Ilgai lauktas gaminys yra gana triukšmingas ir brangus, tačiau aušinimas įspūdingas.

OverclockersClub apžvelgė Sapphire Radeon HD3850 Ultimate vaizdo plokštę su pasyviu aušintuvu. O šis puikiai atliko savo darbą net paspartinus plokštę. Visgi šios plokštės kaina yra didesnė už daugumą HD3850 modelių.

Pro-Clockers išmėgino vidurinės klasės Gigabyte EP35-DS4 pagrindinę plokštę Intel platformoms. Atnaujinta DS4 testų metu pasirodė gerai. Spartinant buvo pasiekta ne ypatingai aukštas, tačiau pakankamas FSB magistralės dažnis – 456 MHz.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.