Šiandienos apžvalgos 2008-03-12

Apžvalgų sąrašą šiandien pradeda Leadtek PXDTV2300H tv tiuneris bei jį apžvelgęs Bjorn3D tinklapis. PXDTV2300H yra hibridinis tv tiuneris, galintis priimti tiek analoginės, tiek ir skaitmeninės televizijos signalus. Daugiausia dėl programinės įrangos klaidų šiam gaminiui skirti 7 balai iš 10.

DVHardware apžvelgė OCZ Reaper DDR2-1150 2 GB atminties rinkinį. Atmintis veikia sparčiai ir, kas be ko, gerai atrodo, tačiau ypatingomis spartinimo galimybėmis nepasižymi.

Kitą, šį kartą jau DDR3 atminties rinkinį, išbandė Thinkcomputers. Kingston HyperX DDR3-1625 2 GB atminties rinkiniui skirti 9 balai iš 10.

Techgage turėjo progą išmėginti Logitech Z Cinema 2.1 kolonėlių sistemą. Jų skambesys pasirodė iš tiesų neblogas, ir kolonėlės nusipelnė 8 balų iš 10.

Asus Striker II Formula sisteminę plokštę su Nforce 780i lustų rinkiniu apžvelgė Hot Hardware. Plokštės rezultatai geri, nors ji ir nėra idealus variantas spartinimui.

Firmos BFG, Geforce 9600GT gamykliškai paspartintą vaizdo plokštę su standartiniu aušintuvu išmėgino Bit-tech. Jai apžvalgos autoriai skyrė 8 balus iš 10.

CoolIT PURE procesoriaus aušintuvą šiandien apžvelgė BCCHardware. Kompaktiškas skysčio aušintuvas ypatingai žemomis temperatūromis nenustebino, tačiau, atsižvelgus į jo kainą, aušino gana gerai.

Anandtech trumpai apžvelgė jiems į rankas pakliuvusį 2,2 GHz keturių branduolių Phenom B3 revizijos gamybinį pavyzdį. Apžvalgą skaitykite čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.