Šiandienos apžvalgos 2008-03-14

Pirmoji šios dienos apžvalga iš Legit Reviews. Jų testavimo laboratorijoje atsidūrė ASRock 4Core1600P35-Wifi+ pagrindinė plokštė su Intel P35 lustų rinkiniu. Kaip matyti iš apžvalgos, ASRock pildo savo pažadus gaminti gana aukštos klasės gaminius.

AnandTech apžvelgė nwšiojamąjį kompiuterį žaidimų fanatikams. AVADirect M750RU turi du Geforce 8800M GTX grafikos procesorius veikiančius SLI režime ir kainuoja pigiau nei kiti panašaus galingumo analogai.

WD Scorpion serijos 320 GB kietąjį diską nešiojamiesiems kompiuteriams išbandė TweakTown. Tai tinkamas pasirinkimas ieškantiems talpaus, 5400 aps/min turinčio, kietojo disko savo nešiojamam kompiuteriui.

Techgage išmėgino skysčio aušinimo sistemą [i]Zalman Reserator XT. Jo aušinimo efektyvumas tikrai geras, ir, nepaisant didelės jo kainos, apžvalgos autoriai skyrė jam 9 balus iš 10.

Razer Death Adder – dar vienas Razer gaminys žaidimų mėgėjams. Tai kokybe pasižyminti bei tiksli pelė žaidėjams. Jos apžvalgą skaitykite Digit-life portale.

Tech Report išbandė nauju Intel X48 lustų rinkiniu paremtą Gigabyte X48T-DQ6 pagrindinę plokštę. Iš tiesų X48 nesužavėjo apžvalgos autoriaus, kadangi tai iš esmės tik X38 lustų rinkinys su oficialiu 1600 MHz FSB magistralės palaikymu.

Overclockers Club apžvelgė Cooljag Falcon 92-CU aušintuvą. Jis tinka tiek Intel, tiek ir AMD procesoriams, kainuoja pakankamai nedaug ir aušina gerai. Jam skirtas Gold apdovanojimas.

Phoronix apžvelgė 2 x 2 GB OCZ ReaperX DDR2-800 atminties rinkinį. Jam skirti 8 balai iš 10.

Logitech G51 5.1 kolonėlių sistemą išbandė Hardcoreware. Kaip teigia pats gamintojas, šis rinkinys skirtas žaidimų mėgėjams. Atsižvelgiant į 140 dolerių kainą, kolonėlės atlieka savo paskirtį gerai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.