Šiandienos apžvalgos 2008-03-21

Ovcerclockers Club šiandien apžvelgė naują kompanijos Mushkin gaminį, XP2 8000 Redline 2 x 2 GB, DDR2-1000 standarto atminties rinkinį. Apžvalgos autoriui pavyko šiuos atminties modulius priversti dirbti 1124 MHz dažniu naudojant 2 V įtampą. Atminties rinkiniui skirtas OCC Silver apdovanojimas.

Foxconn X38A pagrindinę plokštę Intel platformai apžvelgė ir Bjorn3D, ir Overclockers.ru. Ši plokštė gali veikti tiek su DDR2, tiek su DDR3 tipo atmintimi, o jos išplanavimas yra gana neblogas. Visgi BIOS sistema nėra gerai išbaigta.

Dar vieną pagrindinę plokštę, šįkart iš MSI, išmėgino Hothardware. P35 lustų rinkinį turinti plokštė taip pat palaiko tiek DDR2, tiek ir DDR3 atmintį ir išsiskiria masyviu lustų rinkinio aušintuvu. Be to, ji gerus rezultatus pademonstravo ir spartinime.

Anandtech pažvelgė į neseniai pristatytą WD Caviar SE16 640GB kietąjį diską, sudarytą iš dviejų plokštelių po 320 GB. PC Mark Vantage programoje jis dauguma atvejų lenkė priešininkus iš tos pačios WD bei Samsung.

Bit-tech siūlo kartu pažvelgti į Enermax Pro 82+ 625 W maitinimo bloką. Jei už pasirodymą šiam maitinimo blokui galima rašyti 10 balų, tai už kainą – vos 4.

Tuniq 3 korpusą išbandė OCIA. Tuniq 3 yra erdvus "midi-tower" korpusas, kainuojantis 60-70 JAV dolerių, kuris yra ir funkcionalus bei gerai atrodo.

Rosewill R6XR8-BK korpusas atsidūrė Legiteviews akiratyje. Jis kainuoja panašiai kaip ir Tuniq 3 ir taip pat yra vertas dėmesio.

Phoronix apžvelgė Asus Geforce 9600GT TOP vaizdo plokštę. Ji veikia didesniais nei standartiniai dažniai bei naudoja Asus Glaciator aušintuvą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.