Šiandienos apžvalgos 2008-03-27

AMD pagaliau išleido B3 revizijos Phenom procesorius su ištaisyta TLB klaida. Naujųjų procesorių dažnio potencialas nepakilo tiek, kiek galbūt buvo norėta, tačiau TLB klaida, kurios apėjimas BIOS pataisa kai kuriais atvejais stipriai mažindavo procesoriaus spartą, pagaliau visiškai pašalinta. Naujų procesorių apžvalgas skaitykite Legitreviews, Anandtech, Xbitlabs bei Techreport tinklapiuose.

Overclokcers Online šiandien apžvelgė silpniausią Radeon HD3000 serijos narį – HD3450 plokštę, kurią pagamino HIS. Tai tikrai nėra geras variantas žaidimų kompiuteriui, tačiau HD filmų peržiūrai puikiai tinka.

OC Work Bench pateikė savo pirmą nuomonę apie Supox (kompanijos, susidariusios po Epox pasitraukimo) AP48+GTR pagrindinę plokštę su Intel X48 lustų rinkiniu. Išvadas daryti kol kas dar anksti, tačiau greitu laiku tas pats OC Work Bech turėtų atlikti išsamią šio gaminio apžvalgą.

Guru3D šiandien išmėgino 32 GB talpos Corsair Voyager USB atmintinę. Sparta jis neprilygsta spartesniam Voyager GT, tačiau tiks tiems, kuriems talpa yra didesnis prioritetas.

Bit-tech akiratyje šiandien – Gigabyte iSolo 210 korpusas. Jam skirtas 8 iš 10 balų įvertinimas.

Trusted Reviews apžvelgė Asus Striker II Extreme pagrindinę plokštę su naujausiu Nvidia Nforce 790i lustų rinkiniu. Kaip ir dauguma 790i pagrindinių plokščių, taip ir ši pasižymi funkcionalumu ir didele kaina.

Overclockers.ru išbandė kelis kompanijos ZEROtherm aušintuvus procesoriams. Spartintojai turėtų atkreipti ypatingą dėmesį į Nirvana NV120 Premium modelį.

Užsukę į Hardware Secrets rasite Corsair VX450W maitinimo bloką. Tai puikiai pasirodęs maitinimo blokas, nebijantis ir didesnės nei numatytos (450 W) apkrovos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.