Šiandienos apžvalgos 2008-05-07

Šiandien operatyviosios atminties komplektas OCZ ReaperX HPC DDR3-1333 2 GB Memory Kit buvo išbandytas ThinkComputers apžvalgininko ir paliko jam labai gerą įspūdį. Dėl puikių turbinimo rezultatų ir našios aušinimo sistemos atmintis gavo 10 iš 10 balų įvertinimą.

Corsair Dominator TW3X4G1800C8DF atmintis sulaukė gerų žodžių iš Overclockers.ru rašytojo. Vis dėlto produkto kaina, kuri siekia 490 JAV dolerių, atrodo irgi stebinamai :).

Gigabyte GA-X48T-DQ6 išbandė Bit-Tech laboratorija. Motininė plokštė nors ir pasirodė gerai, bet dėl nemažos kainos ir "neturėjimo kažko išskirtinio" gavo 8 iš 10 balų įvertinimą.

FrostyTech apžvelgtas žemo profilio [Thermolab Nano Silencer TLI-U aušintuvas nors ir aušina nestebuklingai, bet jo privalumai slypi dydyje ir mobilume.

Xigmatek Achilles S1284 aušintuvas, naudojantis vis populiarėjančią HDT technologiją, buvo testuotas BenchmarkReviews apžvalgininko. Nors aušinimo revoliucijos jis nesukėlė, bet ir gėdos sau nepadarė. Eilinis stiprus vidutiniokas.

Neseniai pasirodžiusio aušintuvo Cooler Master Hyper Z600 apžvalgas galite rasti čia čia ir čia. Visur šis pasyviai aušinantis gaminys gavo neblogus įvertinimus. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.