Skype skirta Apple iPhone padeda gerinti rekordus

Skype, gerai žinoma interneto telefonijos kompanija, visiškai neseniai pristatė savo programinės įrangos versiją skirtą Apple iPhone išmaniesiems telefonams. Tai, pasak kompanijos, padėjo sumušti tuo pačiu metu prisijungusių vartotojų rekordą.

Na taip, kompanija pranešė apie naują rekordą, tiksliau 25 milijonus vienu metu prisijungusių vartotojų, tačiau šiandien jų buvo dar daugiau ir šis skaičius padidėjo iki net 28 milijonų. Tai tikrai įspūdingi skaičiai, tačiau įdomu, ar su tuo kompanija susitvarkys?

Populiarėjant tiek skambučiams, tiek ir vaizdo skambučiams, kaip ir vartotojų kiekiui, kompanijai reikės vis daugiau pajėgumų išlaikyti stabilumą. Pranešama, kad vartotojai šiandien pastebėjo programos veikimo sulėtėjimą, kurį galėjo įtakoti didžiulis prisijungusiųjų skaičius.

Galime priminti, kad Skype šiuo metu yra pati populiariausia internetinių pokalbių programa. Oficialiai pranešta, kad Skype turi kiek daugiau nei 500 milijonų registruotų vartotojų, o kiekvieną dieną šią programą įsijungia bent jau 120 milijonų vartotojų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.