„Sony“ patvirtino naują „The Last of Us Part II“ išleidimo datą

Anksčiau šį mėnesį „Sony“ atidėjo „The Last of Us Part II“ žaidimo išleidimą, o kitos datos nepateikė. Visa tai įvyko dėl COVID-19 pandemijos, kuri daro įtaką net žaidimų kūrėjams. „Sony“ dabar jau gali pranešti naują „The Last of Us Part II“ išleidimo datą, tai įvyks birželio 19 dieną. Prieš tai buvo planuota žaidimą išleisti gegužės 29 dieną.

Kartu su „The Last of Us Part II“ buvo atidėtas ir „Ghost of Tsushima“ žaidimas. Pagal naują planą, „Ghost of Tsushima“ bus išleidžiamas liepos 17 dieną.

„The Last of Us Part II“ žaidimas yra skirtas tik PS4 konsolėms, nors daugelis jį norėtų pažaisti ir su asmeniniu kompiuteriu.

As our teams at Sony Interactive Entertainment and Worldwide Studios approach development milestones and confront a world changed by COVID-19, we find ourselves having to adapt to today’s ever-changing environment. Amidst some disruptions to our working styles, we wanted to provide an update to PlayStation gamers who are eager to learn when our next exclusive titles will arrive to PlayStation 4.

As we begin to see an ease in the global distribution environment, I am pleased to confirm that The Last of Us Part II will arrive on June 19. And Ghost of Tsushima will follow on July 17.

I want to personally congratulate and thank both the teams at Naughty Dog and Sucker Punch Productions on their achievements, as we know it’s not an easy feat to reach the finish line under these circumstances. Both teams have worked hard to deliver world-class experiences, and we can’t wait to see what you think of them when they release in just a few short months.

7 Komentarai

  1. kernelis parašė:

    Kalbant apie The Last of Us Part II, tai neseniai buvo jo leak’as ir panasu, jog istorija ir pan. ten tikrai ne kazka. Tipo bus dar vienas „GoT scenarijus“, kai sugadins gera IP ant pacio galo – matysim 😀

    • Strelok parašė:

      Aš niekada nemačiau tame Last of Us kažko tokio. Nei iš story, nei iš gameplay. Aišku čia mano subjektyvi nuomonė. Bet IP naikinti nauja mada, kaip EA padarė su Battlefield V.

  2. Guja parašė:

    Mano subjektyvia nuomone The Last of Us yra geriausias PS3 žaidimas.Tiems kurie nežaidė siūlyčiau pabandyti-didelė tikimybė jog užkabins.Jei kartais išeitų PC versija,mielu noru dar sykį pereičiau.Tiesa apie tai nėra jokių žinių..
    P.S. sklinda gandai jog antroje dalyje GALI būti akcentuojama dviejų merginų meilė.Kas gali būti kai kam nepriimtina ar tiesiog nemalonu..

    • Strelok parašė:

      Yra PC emulator versija, tik kad veikia nepergeriausiai. Nu kaip PS3 exclusive game tai turiu sutikti, kad neblogas pats game, bet tas Telltales Walking dead panašus pagal story, tik aišku gameplay visai kitoks.
      Tai kad traileryje aiškiai tas akcentuojama. Gi kaip sakė kažkas jeigų nepatinka reiškia vatnikas. Battlefield V irgi pridėjo cyborgių moterų, gi koks geras žaidimas gavos. Nutarė Dice daugiau nieko neliesti
      O tie Escape from tarkov kūrėjai atsisakė moteris pridėti į scenarijų, kur tikrai joms vieta. Neveltui rusų studija. Pilna vatnikų.

      • Guja parašė:

        Nieko blogo pridėti moteris i scenarijus.Tik svarbu jog tai nebūtų daroma dirbtinai ar net beveik priverstinai.
        Wolfenstein: Youngblood rodos irgi dominuoja moterys.Tačiau matyt tai ne priežastis gana žemų žaidimo reitingu.Nors dėl TO irgi buvo nepatenkintu balsų.
        Vienas iš pagrindinių žaidimų su moterimi kurio KITOKIO neįsivaizduoju tai be abejo-Tomb Raider..

      • Alfas parašė:

        Escape from Tarkov tai realistinis karinis simuliatorius jame moteru neturi buti,jei bus moteru tai prisistatys ir ivairios organizacijos ginančias ju teises,it taip toliau.Po to jos pradeda reikalauti ir daryti itaka žaidime ,va ta privalot išimti iš žaidimo ,o ta palikti ir iš gero žaidimo gaunasi š…Rusija jums ne izraelis kur moterys tarnauja priverstinai 2 metus, o vyrai 3. Tai vis delto karinis simuliatorius ,o ne koks nors battlefildas viskas ten realistiška .Kaip Arma 3 Rimti žaidinai ir kiti.

  3. ChienTheDog parašė:

    Sprendžiant pagal visą „nutekėjusią“ informaciją, žaidimas bus visiškas SJW (social justice warriors) brudas. Tokio vaivorykštinio kol kas dar rinkoje, manau, nebuvo. Žaidime sutiksite lesbiečių (net ir pagrindinis personažas Ellie), transeksualų (vienas pagrindinių valdomų personažų), žinoma, juodukų, o krikščionys šitame žaidime bus vaizduojami iš neigiamos pusės. Net pats Joel įgarsintojas Troy Baker sakė, kad „The Last of Us: Part 2″ bus ne kiekvienam. Linkiu patirti didžiulius nuostolius. O jų tikrai bus dar ir po Neil Druckmann, „Naughty Dog“ viceprezidento, paraginimo visus normalius žmones, nemėgstančius primesto homoseksualizmo, pedofilijos, vis stumiamo juodukų kulto ir pan., šito žaidimo nepirkti. Taip ir padarysim. Daugiau info:

    https://www.oneangrygamer.net/2020/04/the-last-of-us-part-2-leaked-footage-surfaces-and-is-filled-with-sjw-antics-spoilers/108055/

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.