„Sony DualShock 4“ pultas bus suderinamas su asmeniniais kompiuteriais

„Sony“ žengia dar vieną pakankamai svarų žingsnį, kokio kol kas nepadarė nei „Nintendo“, nei pagrindinis konkurentas (konsolių rinkoje) – „Microsoft“. Japonų kompanija oficialiai paskelbė, kad „PlayStation 4“ priklausantis periferinis įrenginys – bevielis „DualShock 4“ pultas – bus suderinamas „Windows“ mašinomis.

Worldwide Studios for Sony Computer Entertainment vadovas Shuhei Yoshida viešai informavo, kad DualShock 4 dirbdamas su Windows įrenginias bus pajėgus išnaudoti pagrindines savo funkcijas. Liečiamas laukelis greičiausiai liks neveiksnus, tačiau analoginiai mygtukai ir lazdelės tikrai turėtų veikti. Tikėtina, kad DualShock 4 turi įdiegtą atvirą Microsoft Xinput API, todėl kontroleris gali veikti ir su Microsoft Xbox One konsole (įmanoma, tačiau mažai tikėtina).

DualShock 4 pasirodys kartu su PlayStation 4 konsole lapkričio mėnesį ir bus siūlomas trimis variantais, turinčiais juodą, mėlyną arba raudoną korpusus.

2 Komentarai

  1. Dephy parašė:

    "Microsoft One" 😀 ,o siaip tai db kaip tik ieskau kokio gamepado normalaus, linkstu ties logitech F310, gal kanors turit kitu variantu pasiulit?

  2. zygys parašė:

    X360 pultelis? Pats turiu, mano nuomone kazko geresnio PC platformai ner + labai geras suderinamumas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.