„Sony“ žada mažesnį ir lengvesnį „PlayStation 3“

Japonai „Sony“ pranešė, kad dar kartą šiek tiek keičia „PlayStation 3“ žaidimų kompiuterio dizainą bei pakuotes. Naujasis „PlayStation 3“ žaidimų kompiuteris bus mažesnis ir lengvesnis, o tai jau bus trečioji šio žaidimų kompiuterio iš „Sony“ dizaino versija.

Naujasis „PlayStation 3“ bus, kaip jau minėjome, mažesnis ir lengvesnis, taipogi pasižymės nauju dizainu. „Sony“ pasiūlys tris naujus modelius, tačiau iki šių metų visų trijų jų sulauks tik Europa. Viena iš versijų turės 500GB talpos įprastinį mechaninį kietąjį diską, antroji versija pasižymės 250GB kietuoju diskus, na, o trečioji bus be kietojo disko ir turės 12GB flash vidinę atmintį.

Kalbant apie patį žaidimų kompiuterį, „Sony“ sugebėjo naująjį „PlayStation 3“ sumažinti beveik per puse, jei jį lygtumėme su pirmosiomis versijomis. Tiesa jį lyginant su antrosios kartos PlayStation 3 dizainu, naujasis yra apie 25 procentais mažesnis ir tiek pat lengvesnis.

„Sony“ patvirtino, kad trečiosios kartos „PlayStation 3“ žaidimų kompiuteris rinką pasieks iki šių metų pabaigos, tiksliau tik ką prasidedant šventiniam sezonui. Apie kainas, deja, pranešta nebuvo, bet jos veikiausiai bus panašios į antrosios kartos modelių, kurie pasitrauks iš rinkos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.