Sparkle pristato Calibre X570

Lietuvoje puikiai visiems pažįstamas vaizdo plokščių gamintojas Sparkle pristato modifikuotą GTX 570 spartintuvą, kuris priklauso Sparkle Calibre serijai ir jam suteiktas oficialus Calibre X570 vardas.

Kaip ir priklauso spartintojams skirtai vaizdo plokštei, Calibre X570 turi gamykliškai pekeltus dažnius bei naudoja nestandartinį aušintuvą. Lyginant su paprasta GTX 570 versija, kurios dažniai siekia 732/1464/3800 MHz, šio Calibre modelio dažniai padidinti iki 772/1544/4212 MHz. Kaip ir visi kiti parametrai, sumontuotos GDDR5 grafinės atminties dydis išliko nepakitęs – 1280 MB.

Aušinimui parinktas Arctic Cooling Accelero Xtreme aušintuvas, kuris turi 5 šilumos vamzdelius, 107 aliuminines plokšteles bei tris PWM davikliu reguliuojamus ventiliatorius. Visa tai leidžia išsklaidyti 225W šilumos ir negana to, pasiekiamas ~15C geresnis aušinimo efektyvumas, lyginant su standartiniu GTX 570 aušintuvu. Arctic Cooling Accelero Xtreme aušina ne tik patį vaizdo plokštės branduolį, bet ir elektros tiekimo grandinę (VRM) su atmintimi. Visa tai turėtų leisti pasiekti geresnių spartinimo rezultatų ir prailginti VGA tarnavimo laiką.

Sparkle Calibre X570 suteikiama 3 metų garantija. Deja, bet skirtingai nei paprastų Sparkle gaminių, Lietuvoje Calibre serijos vaizdo plokščių įsigyti itin sudėtinga.

2 Komentarai

  1. JisVisadaSalia parašė:

    Dažniai užkelti tikrai labai juokingai… Užkelti turbūt dėl, to, kad būtų galima pasakyti, jog čia OC ir padidinti N kartų kainą…

  2. daniukas21 parašė:

    su tokiu ausintuvu tai dazniai ir didesni galetu buti 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.