Su sekančios kartos „Xbox“ žadamas didžiausias iki šiol technologinis šuolis

„Xbox Series S|X“ ką tik sukako treji metai. Dabar žaidėjai domisi, kokius atnaujinimus „Microsoft“ gali paruošti dabartinės kartos konsolei arba naujos kartos sistemoms. Kai kurios detalės buvo nutekintos, tačiau vis dar yra neaiškumų dėl viso paveikslo.

„Xbox“ podkaste „Xbox“ prezidentė Sarah Bond patikino, kad būsimoji techninė įranga atneš „didžiausią techninį šuolį“ per visą istoriją. Ji taip pat paminėjo, kad per atostogų sezoną galime tikėtis įrangos atnaujinimų.

Mes turime daug ką pasiūlyti. Techninėje įrangoje atsiras įdomių dalykų, kuriais pasidalysime per šias šventes. Taip pat esame investavę į naujos kartos kelio planą. Jame daugiausia dėmesio skiriame didžiausiam techniniam šuoliui, kokį tik kada nors esate matę techninės įrangos kartos istorijoje, todėl ji tampa geresnė žaidėjams ir geresnė kūrėjams bei jų kuriamoms vizijoms.

– Sarah Bond, „Xbox“ prezidentė

Dėl šventinių naujienų reikėtų sekti naujienas apie projektą kodiniu pavadinimu „Brooklin“, atnaujintą „Xbox X“ serijos konsolės versiją. Tikimasi, kad šioje sistemoje bus patobulinta saugykla ir jungtys, siūlomas 2 TB variantas ir WiFi 6E palaikymas. Nutekintame pristatyme buvo parodytas dizainas, labiau linkstantis į cilindrą, o ne kubą.

„Microsoft“ taip pat patvirtino, kad kai kurie išskirtiniai „Xbox“ žaidimai bus pristatyti konkuruojančioms platformoms („Sony PlayStation 5“ ir „Nintendo Switch“). „Xbox Game Pass“ naudotojai taip pat turėtų atkreipti dėmesį, kad nuo kovo mėn. per šią prenumeratą be papildomo mokesčio bus galima įsigyti „Diablo 4“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.