Su sekančiu iOS atnaujinimu galėsime išjungti procesoriaus sulėtinimą

Kilo labai didelis pasipiktinimas, kai buvo sužinota, kad „Apple“ sulėtina telefonus, kai jų baterija yra prastos būklės. Tai buvo daroma, kad telefonas ilgiau veiktų su turimais energijos resursais ir pasiūlytų pačia geriausią įmanomą patirtį.

Tim Cook interviu su ABC metu atskleidė, kad „iPhone“ naudotojai su sekančiu iOS atnaujinimu jau galės stebėti savo baterijos realią būklę ir tuo pačiu matyti ar lėtinama sparta. Naudotojai netgi galės išjungti spartos lėtinimą. Tiesa, to daryti nerekomenduojama, nes tai netgi gali vesti prie netikėtų telefono išsijunginėjimų. Šis operacinės sistemos atnaujinimas turėtų pasirodyti kovą.


11 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    Patys prisidirbo – patys lengvai išsprendė.

  2. newdiamond parašė:

    hmm… duodi kam nors i snuki is idejos, o po to kita diena ateini ir sakai “ klausyk, kadangi as geras zmogus, tai siandien as taves atsiprasau“

  3. svabas parašė:

    ne išjungs lėtininmą, o padarys tokią Apple entuziastams iTurbo knopkę

  4. kernel_panikuoja parašė:

    Specialiai newdiamond’ui 🙂 http://fortune.com/worlds-most-admired-companies/list

    Siaip jei rimtai, tai del kito niuanso rasau. Kazkada cia buvo diskusija kuris is auto gamintoju panasesnis/artimesnis Apple, tai bent jau pagal sita sarasa – BMW, ir issiverzes gan zenkliai 🙂 Dar kazkada kazkokiam Forbes list’e irgi panasu vaizda teko matyt. Po random uzmaciau, galvojau papostinsiu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.