Suporuotos AMD ir „nVidia“ vaizdo plokštės rodo gerą spartą DirectX 12 teste

Viena labai įdomi DirectX12 savybė yra galimybė suporuoti AMD ir „nVidia“ vaizdo plokštes, kad jos siektų bendro tikslo. Tokia galimybė atrodė mažų mažiausiai egzotiška ir kiek nereali, bet „Anandtech“ nusprendė išsiaiškinti kaip gi veikia suporuotos dviejų didžiausių konkurentų vaizdo plokštės „Ashes of the Singularity“ teste.

Nors daugelis tikriausiai pagalvotų, kad AMD ir „nVidia“ santuoka prie gero negali nuvesti, bet yra priešingai. Sujungus konkurentų produktus neretai gaunamas didesnis kadrų skaičius palyginus kai naudojama CF ar SLI technologija. „Anandtech“ išsiaiškino, kad geriausias rezultatas pasiekiamas, kai „AMD Radeon R9 Fury X“ yra kaip pirminė vaizdo plokštė prie kurios prijungtas monitorius, o „GeForce GTX 980 Ti“ yra antrinė. Naudojant tas pačias vaizdo plokštes, bet pirmine vaizdo plokšte padarius GTX 980 Ti sparta būdavo kiek mažesnė. Visą apžvalgą galite perskaityti „Anandtech“ svetainėje

1 Komentaras

  1. JisVisadaSalia parašė:

    Tai turbūt AMD dėl savo neišnaudojimo directx 12, dėl tų pačių bugų ankščiau minėtuose straipsniuose, yra kiek silpnesė. Bet pajungus AMD, kuri išnaudoja visas directx 12 galimybes – veikia geriau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.