Susipažįstame su „AMD Hawaii“ prekine išvaizda

Rugsėjo 25-ą dieną AMD atskleis informaciją apie naująją „Volcanic Islands“ vaizdo plokščių seriją, kurios priešakyje stovės „Hawaii“ kodinį pavadinimą turintis flagmanas, pakeisiantis dabartinę HD 7900 seriją. Šįkart dar neturime galimybės parodyti pačios vaizdo plokštės, tačiau galime supažindinti su dėžute. Kaip sakant, viskas palaipsniui.

Iš „Chiphell.com“ atkeliavusios fotografijos atskleidžia, kad dėžutės fonas priklauso besiformuojančiam taifūnui (kitiems matomas vaizdas gali asocijuotis su bangomis ar vandens verpetu). Bet kokiu atveju tematika nėra visiškai svetima Havajų saloms. Dėžutėje randama CD tipo dėžutė, talpinanti „Battlefield 4“ žaidimą. Žinant, kad šaudyklė nepasirodys iki pat vėlyvo spalio, tai leidžia šiek tiek suabejoti fotografijų tikrumu. Kitu atveju tai gali reikšti, kad rugsėjo 25-ą dieną nesulauksime ne tik „Hawaii“ pasirodymo parduotuvėse, bet ir jo apžvalgų. Būtent šis scenarijus labai tikėtinas, nes AMD rugsėjo pabaigoje greičiausiai planuoja tik trumpai supažindinti informacijos ištroškusią žiniasklaidą su naujos kartos grafiniu sprendimu.

Pastabiausi žiūrovai netruko atkreipti dėmesį į vienoje iš nuotraukų matomą liniuotę, kurios rodmenys „užstrigę“ ties 20 cm. Tai sukėlė spėliones, kad „Hawaii“ gali būti pagamintas pagal 20 nm. technologinį procesą.

1 Komentaras

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.