AMD neigia nukeliantys „Kaveri“ hibridinius procesorius

Preš keletą savaičių pasirodžiusi AMD nepatvirtinta informacija apie naujos kartos „Kaveri“ hibridinių procesorių nukėlimą pagaliau buvo pakomentuota. AMD teigia, kad „Steamroller“ architektūros branduolius turėsiantys APU neatsilieka nuo suplanuoto grafiko, tiesa, yra tam tikrų išlygų.

Taivane įsikūrę šaltiniai buvo informavę, kad 2013 metų pabaigai žadėti „Kaveri“ hibridiniai procesoriai nukeliami mažų mažiausiai 2014-ųjų pradžiai. Tokia informacija daugelio turbūt nenustebino ir labai nepapiktino (visgi skelbtas nukėlimas neužima didelio periodo), tačiau AMD nusprendė įvesti visišką aiškumą. Pasak gamintojo, pirmieji „Kaveri“ produktai pirkėjus pasieks, kaip ir buvo numatyta, 2013 metų pabaigoje. Tiesa, įvardijami pirkėjai priklauso OEM sektoriui, o įprastiniams pirkėjams, t.y. mums, hibridiniai procesoriai bus pasiūlyti pirmajame 2014 metų ketvirtyje. Mobilių versijų pristatymas numatomas pirmai metų pusei.

Priminsime, kad „Kaveri“ procesoriai turės iki keturių „Steamroller“ x86 branduolių, patobulintos heterogeninės architektūros išplėtimus bei GCN architektūros grafinį posistemį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.