Tele2 Lietuvoje taip pat siūlys BlackBerry įrenginius

Lietuvos Telekomunikacijų bendrovė Tele2 ir technologijų bendrovė Research In Motion (RIM) paskelbė, kad BlackBerry išmanieji telefonai ir paslaugos bus siūlomos ir Tele2 klientams Lietuvoje, o ne tik Bitė Lietuva, kaip ankščiau.

Tele2 klientai galės rinktis daugelį BlackBerry išmaniųjų telefonų, tarp jų – BlackBerry Curve 9300, BlackBerry Bold 9780 ir BlackBerry Torch 9800. Vartotojai Lietuvoje galės naudotis ir oficialios BlackBerry”programėlių parduotuvės BlackBerry App World paslaugomis.

„Džiaugiamės galėdami pristatyti didelio pripažinimo sulaukusius BlackBerry išmaniuosius telefonus ir sprendimus. Sujungus RIM pasaulines inovacijas ir unikalią Tele2 mažų sąnaudų ir gerų ryšio kainų strategiją, klientams galėsime pasiūlyti geriausias ryšio paslaugas ir jų pritaikymo versle galimybes“, – teigė Petras Masiulis, Tele2 generalinis direktorius.

BlackBerry išmaniuosius telefonus Tele2 galės įsigyti tiek verslo, tiek ir privatūs klientai. Už 30 litų mėnesio mokestį bendrovė suteiks 1 GB duomenų naršymui, o išmaniuosius BlackBerry telefonus siūlys už prieinamą kainą pasirašius tam tikro laikotarpio sutartį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.