Telecentras siūlys 4G išeitį išmaniesiems telefonams

Jungtinėse Amerikos Valstijose šiuo metu labai propaguojamas 4G ryšio tinklas, nes ne vienas operatorius pristatė išmaniųjų telefonų versijas, kurios palaiko naująjį mobiliojo interneto standartą, tačiau panašių telefonų Europoje nematyti.

Telecentras pasiūlys Mezon YZI modemą, kuris veikia WiMax 4G ryšio tinkle ir mobiliojo interneto ryšį perduoda bevielio WiFi ryšio pagalba. Prie modemo bus galima prijungti išmanųjį telefoną, žaidimų kompiuterių, televizorių, planšetinį kompiuterį ar bet kokią kitą įrangą, kuri turi interneto prieigą per WiFi bevielio ryšio modulį.

Tiesa, Telecentras apie modemą daug informacijos nepateikė. Nei tai, kiek jis laiko veiks neprijungtas prie išorinio maitinimo šaltinio, nei kiek įrenginiu vienu metu bus galima prijungti, nei jo matmenų, nei kainos. Pranešta tik tiek, jog jį bus galima įsigyti iškart po Šv. Velykų.

1 Komentaras

  1. SB parašė:

    Asmeniskai tokio paskirti matau tik viena – galbut kazkur ten, kur nera laido. Kam tokio irenginio prie TV ar zaidimu kompiuterio, jei routeris ir 100 mbps plius mazas ping\’as valdo? 10 mbps gal ir neblogai, neblogai sedint su plansetu ar ismaniuoju telefonu, kur nera Free WiFi, taciau as visgi uz plansetus su 3G moduliu. Zinoma, galima sakyti, jog Mezon yra unlimited internetas, taciau toki as ir 3G turiu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.