Internet Explorer 9 negelbėja bendrų IE pozicijų

Bendrovė Net Appliactions, kuri užsiima rinkos stebėjimais, pranešė kovo mėnesio interneto naršyklių naudojimo statistiką. Joje pastebima, kad Internet Explorer 9 negelbėja bendrų IE pozicijų ir jos rinkos dalis toliau mažėja.

Štai vasarį Internet Explorer naršyklėmis naudojosi 56,8 procentai visų pasaulio vartotojų, tuo tarpu praėjusį mėnesį jau 55,9 procentai. Antroje vietoje išliko FireFox interneto naršyklės, kurių rinkos dalis nepakito ir liko ties 21,8 procento riba.

Google Chrome interneto naršyklė, tuo tarpu, toliau didina savo rinkos dalį. Šia interneto naršykle kovą naudojosi 0,7 procento daugiau internautų, nei vasarį, o jos bendra rinkos dalis kovą siekė 11,6 procento. Safari lieka ketvirtoje vietoje su 6,6 procento vartotojų, o Opera penktoje su 2,2 procento interneto vartotojų.

3 Komentarai

  1. Vytautas parašė:

    Užtat IE reklamos ant kiekvieno kampo..

  2. developeris parašė:

    Nesuprantu as tu ie, atsinaujinau, bet kaip buvo s…., taip ir liko 🙂 nuejau cia i kazkoki saita viskas iskraipyta, nors ant ie8 ji puikiai rode(Tiesa paspaudus compability mode pasitaise vaizdas, bet neguodzia tai manes). Nepatogi visiskai (ta adreso juosta kazkokia nesamone), naudoju siaip opera, tai nera net ka lygint.

  3. SB parašė:

    O man iprotis FF. Niekad nekeisiu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.